Süslü Korkuluk dizisinin bu kez de adı değişti! İşte yeni ismi

Süslü Korkuluk dizisinin bu kez de adı değişti! İşte yeni ismi
Çağatay Ulusoy'un başrolde olduğu Süslü Korkuluk dizisi yayına başlamadan birçok değişiklik geçirdi. Süslü Korkuluk dizisinin bu kez de adı değişti! İşte yeni ismi…

Merakla beklenen yapımlardan biri olan Süslü Korkuluk'ta çekimler devam ederken yeni bir gelişme daha yaşandı. Çağatay Ulusyoy'un başrolde olduğu Süslü Korkuluk dizisinde ilk olarak yayın platformu değişmişti. Daha sonra Çağatay Ulusoy'un partneri olacak kadın oyuncularla ilgili değişimler yaşandı. Süslü Korkuluk'un bu kez de adı değişti. Süslü Korkuluk dizisinin yeni adı ne oldu? Herkesin merakla beklediği Süslü Korkuluk dizisinde isim değişikliğinin nedeni ne? Süslü Korkuluk ne zaman başlayacak?

Süslü Korkuluk'ta sular durulmuyor

OGM Pictures imzalı Süslü Korkuluk dizisi ilk olarak Tv8'de yayınlanacaktı. Fakat yapım şirketi ve kanal arasında yaşanan anlaşmazlık sonrası dizi kanalsız kaldı. Süslü Korkuluk daha sonra Netflix'le anlaşma sağladı ve bu platformda yayınlanacak. Ünlü yönetmen Cem Karcı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu Süslü Korkuluk'ta kadın başrol oyuncusu ile ilgili de sorunlar yaşandı. İlk olarak ünlü oyuncu Alina Boz'la anlaşma sağlanmıştı. Süslü Korkuluk dizisinin Tv8'de yayınlanmaması ve Netflix'le anlaşma sağlanınca Alina Boz kadrodan ayrıldı. Daha sonra Süslü Korkuluk kadın başrol oyuncusu başarılı oyuncu Esra Bilgiç oldu. Çekimlerine başlanan dizide bu kez de Esra Bilgiç'le yapımcı arasında anlaşmazlık yaşandı. Yaşananların ardından Esra Bilgiç Süslü Korkuluk kadrosundan ayrıldı.

Süslü Korkuluk dizisinin yeni adı ne oldu?

Netflix için hazırlanan Süslü Korkuluk'tan bu kez çok farklı bir haber geldi. Yetenekli, yakışıklı ve sıradışı bir terzinin hikayesini anlatacak dizisinin adı değişti. Setten sosyal medyaya yansıyan karelere göre Süslü Korkuluk'un yeni adı 'Terzi' oldu. Çağatay Ulusoy'un canlandıracağı terzi karakteriyle uyumlu yeni ismin diziye şans getirip getirmeyeceği ise merak konusu. Yeni adıyla Terzi dizisinin oyuncu kadrosunda bir birinden güçlü isimler yer alıyor. Çağatay Ulusoy ve Olgun Şimşek baba oğul rolünde olacak. Salih Bademci, Ece Suskan, Engin Şenkan Terzi oyuncu kadrosunda anlaşma sağlanan diğer oyuncular oldu.

10-04-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar