Ece Üner Eşi Kanal D Haber Spikeri Deniz Bayramoğlu’na Meydan Okudu

Ece Üner Eşi Kanal D Haber Spikeri Deniz Bayramoğlu’na Meydan Okudu
Kanal D ana haber spikerliğine getirilen Deniz Bayramoğlu ilk gününde Şhow Tv ana haber bülteni spikeri olan eşi Ece Üner’in meydan okumasıyla karşılaştı. İşte detaylar!

Kanal D Haber Dairesi Başkanı ve Ana Haber Spikeri Buket Aydın’ın görevinden istifa etmesinin ardından Kanal D Ana Haber Spikeri olarak CNN Türk’te Gündem Özel programının sunucusu Deniz Bayramoğlu atanmıştı. Deniz Bayramoğlu’nun Kanal D Ana Haber Bültenini sunacak olmasıyla birlikte bir anda gözler Bayramoğlu’nun eşi Ece Üner’e çevrildi. Zira Ece Üner’de Kanal D’ye rakip bir kanal olan Show Tv Ana Haber Bülteninin sunucusuydu. Bu durum karı kocanın rekabet içinde olacağının ve bu rekabetten kimin kazançlı çıkacağının sorulmasına ve bu konuda yorumlar yapılmasına yol açtı. Ece Üner ve Deniz Bayramoğlu ilk kez bu akşam rakip kanallarda karşı karşıya gelecekler ve daha çok seyredilmek için yarışacaklar. Bu durum karşısında Show Tv Ana Haber Sunucusu Ece Üner eşi Deniz Bayramoğlu’na meydan okudu. İşte detaylar!

Kim Daha Çok Seyredilecek!

Ulusal kanallarda bu günlerde tatlı bir çekişme ve rekabet yaşanıyor. Daha önce Atv ve NTV arasında var olan eşlerin farklı ana haberleri sunması olayı şimdi de Show Tv ile Kanal D Ana Haberleri arasında yaşanacak. Kanal D Ana haber Bültenine spiker olarak atanan Deniz Bayramoğlu bir anda kendini büyük bir rekabetin içinde buldu. Show Tv ana haber bülteni sunucusu eşi Ece Üner tarafından meydan okunan Deniz Bayramoğlu bu rekabet karşısında ne yapacak şimdilik bilinmiyor. Ancak Show Tv Ana Haber Bülteni Sunucusu Ece Üner hızlı başladı ve eşine sosyal medya hesabı üzerinden meydan okuyarak Sezen aksu’nun “Hadi Bakalım” adlı şarkısını “Büyük Gün” notu eşliğinde eşi Deniz Bayramoğlu’nu da ekleyerek paylaştı. Bu paylaşım kısa sürede Ece Üner eşi Deniz Bayramoğlu’na meydan okudu şeklinde gündemdeki yerini aldı.

Deniz Bayramoğlu Alttan Aldı!

Show Tv haber spikeri Ece Üner’in eşi Kanal D haber spikeri Deniz Bayramoğlu’na meydan okuması karşısında Kanal D Ana Haber’de ilk günü olacak olan Deniz Bayramoğlu eşini kırmadan meydan okumaya cevap verdi. Deniz Bayramoğlu eşi Ece Üner’in paylaşımına cevap olarak yine sosyal medya hesabından “hem rakibim hem öğretmenim… Ana haberde ilk günüme tecrübeli birine danışarak hazırlandım” ifadelerini kullandı. Böylece Deniz Bayramoğlu rekabeti kabul ederken eşini de kırmadı ve onurlandırarak sevgisini gösterdi. Bakalım iki rakip kanaldan hangisi bu rekabetten daha çok izlenerek çıkacak ve bakalım eşler arasında hangisi daha çok seyredilecek?

11-05-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar