EDHO oyuncusu Levent Sülün o markanın yeni reklam yüzü oldu

EDHO oyuncusu Levent Sülün o markanın yeni reklam yüzü oldu
Ünlü derin dondurucu markası Mehmet Ali Erbil'le özdeşleşen reklam yüzünü değiştirdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu Levent Sülün o markanın yeni reklam yüzü oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu Levent Sülün, Uğur Derin Dondurucu markasının yeni reklam yüzü oldu. Ünlü marka showmen Mehmet Ali Erbil'in tanıtımıyla özdeşleşmişti. Yıllarca Mehmet Ali Erbil'in reklamlarında oynadığı Uğur Derin Dondurucu yeni bir isimle anlaştı. Ünlü oyuncu Levent Sülün'ü artık Uğur Derin Dondurucu reklamlarında göreceksiniz. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Uğur Derin Dondurucu markasının reklam çekimleri 6 Mart'ta gerçekleşecek. Ünlü markanın reklam Levent Sülün'lü reklam filmi Enes Arkan tarafından çekilecek.

Mehmet Ali Erbil'le özdeşleşmişti

Usta oyuncu ve showmen Mehmet Ali Erbil uzun zamandır sağlık problemleri yaşıyor. Evinde geçirdiği kaza sonrası uzun süre yoğun bakımda kalan Erbil kaçış sendromu adı verilen hastalıkla mücadele ediyor. Erbil, yaptığı show programları ve yer aldığı reklam filmleriyle ekranların aranan yüzlerindendi. Erbil'in yer aldığı Uğur Derin Dondurucu markası reklamları ise adeta kendisiyle özdeşleşmişti. Mehmet Ali Erbil'e geçen günlerde ekrana dönüp dönmeyeceği sorulmuştu. Erbil, "Çok teklif de geliyor ama henüz hazır hissetmiyorum. Bakalım, ilerleyen zamanlarda o da olur inşallah" yanıtını vermişti. Ünlü marka ise yeni reklam yüzü olarak ünlü oyuncu Levent Sülün'le anlaştı.

Levent Sülün kimdir?

Uğur Derin Dondurucu markasının yeni reklam yüzü Levent Sülün oldu. Usta oyuncu Levent Sülün, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Fuat karakteriyle yer alıyor. Oyuncu ve seslendirme sanatçısı olan Levent Sülün, 1975 yılında İstanbul'da doğdu. Sülün 1995 yılında yayınlanan Çiçek Taksi dizisindeki rolüyle tanındı. Sülün, o dönemden itibaren çok sayıda dizi, film ve oyun projesinde yer aldı. Levent Sülün 2016 ve 2017 sezonunda rol aldığı Diriliş Ertuğrul dizisinin kadrosunda da vardı. TRT 1'de yayınlanan dizide Sülün Simko karakterini canlandırdı. Birçok reklam filminde de rol alan Levent Sülün en son anlaşmasını ünlü derin dondurucu filması, Uğur Derin Dondurucu ile yaptı.

02-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar