EGO Dizisinde Kim Kimdir?

EGO Dizisinde Kim Kimdir?
Fox Tv ekranlarında fragmanları yayınlanmaya başlayan ve yakında seyirciyle buluşacak olan Erkeğe Güven Olmaz dizisinde kim kimdir?

2023 yılında Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan ve Pastel Film tarafından hazırlanan Erkeğe Güven Olmaz (EGO) Dizisinin çekimleri başladı. İlk bölüm çekimleri Antalya’da devam eden ve daha sonra İstanbul’da çekimlerine devam edecek dizide bir aşk ve aldatma konusu ele alınıyor. Yayınlanan ilk fragmanlarıyla dikkatleri oldukça çeken dizinin yönetmen koltuğunda Doğa Can Anafarta oturuyor ve dizinin senaryosunu Erkan Birgören ve Tuna Görgün birlikte kaleme alıyor. Fox Tv’nin yeni dönemdeki iddialı yapımlarından olması beklenen ve aldatma üzerine yazılan bir hikayeyi seyirciye taşıyacak olan EGO dizisinde birbirinden genç ve ünlü isimler yer alıyor. Dizinin başrolünde Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk rol alırken bu iki isme pek çok başka oyuncu eşlik ediyor.

EGO Dizisi Oyuncuları Kimler?

Pastel Film tarafından hazırlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Erkeğe Güven Olmaz dizisinin çekimleri halen devam ediyor. İlk bir iki bölümün çekimleri Antalya’da yapılırken dizinin ana mekanlarının İstanbul’da olacağı biliniyor. Doğa Can Anafarta’nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda ünlü isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu castında yer alan oyuncular arasında

-          Alperen Duymaz (Erhan)

-          Melisa Aslı Pamuk (Sibel)

-          Rüya Helin Demirbulut (Elif)

-          Ahmet Kayakesen

-          Tuna Orhan

-          Hülya Gülşen Irmak

-          Derya Beşerler

-          Can Adalıer

-          Emirhan Dönmez

-          Ahmet Seniak ve

-          Erdal Küçükkömürcü yer alıyor.

EGO Dizisi Konusu Nedir?

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve aldatma türünde ele alınan Pastel Film yapımı Erkeğe Güven Olmaz (EGO) Dizisinin yayınlanan fragmanları seyirci tarafından oldukça beğenildi. Yakında ekrana gelmesi beklenen dizide bir aşk ve bir aldatma konusu ele alınacak. Dizide, Erhan ile Elif birbirini seven ve yakında evlenme planları yapan nişanlı, tutkulu iki aşıktır. Çift birbirini çok sevmektedir ve en büyük dilekleri evlenip mutlu bir yuva kurmaktır. Ancak çiftin bu hayalleri ve mutlulukları Erhan’ın üzerine kalan büyük bir borçla darbe yiyecektir. Erhan ödeyemeyeceği kadar büyük bir borcun altına girmiştir ve bu borcu ödemesinin imkanı bulunmamaktadır. Tam bu sırada Elif ve Erhan çiftinin aşkları yeni bir imtihanla sınanır. Erhan’ın patronu Sibel’in Erhan’a yaptığı teklifle ikilinin hayatı ve gelecekleri tamamen değişecektir.

08-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar