Ekrem İmamoğlu'na sanatçılardan destek gecikmedi

Ekrem İmamoğlu'na sanatçılardan destek gecikmedi
YSK'nın verdiği seçim tekrarı kararından sonra yaptığı konuşmada ''Sanatçı susmayacak'' diyen Ekrem İmamoğlu'na ünlü isimlerden destek yağdı.

31 Mart seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen ve mazbatasını gecikmeli olarak alan Ekrem İmamoğlu görevinin başına tam geçmişti ki dün akşam YSK'nın yaptığı açıklama gündeme oturdu. İstanbul seçimlerinin tekrarını isteyen YSK'nın kararı üzerine açıklama yapan İmamoğlu: "Artık konuşma vakti. Sanatçı da konuşacak, iş insanı da konuşacak." diyerek sanat dünyasına çağrı yaptı. Bunun üzerine ünlü isimlerden 'Her şey güzel olacak' mottosuyla Ekrem İmamoğluna destek mesajları geldi. Her şey çok güzel olacak etiketi kısa sürede Twitter'da Trend Topic olarak ilk sıraya yükseldi. 

"23 HAZİRAN'I SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM''

23 Haziran'a alınan yeni seçim gününü sabırsızlıka beklediğini söyleyen oyuncu Özge Özpirinççi: "Sabah, akşam, aç karnına, tok karnına, evde, sette, yalnız başıma, yanımdakilerle, içimden veya yüksek sesle, gülerek ve umutla #herşeycokgüzelolacak diyorum ve 23 Haziran'i sabirsizlikla bekliyorum!" tweetiyle seçime umutla yaklaştığını belirtti.

MEMLEKETİMİZ BUNU HAKETMİYOR

Sıcak gelişmeye sakin ve umut dolu yaklaşan sanatçılar olduğu gibi yakınanlarda oldu. Ünlü komedyen Cem Yılmaz twitter hesabı üzerinden seçimin iptal ediliğini ve memleketimizin bunu haketmediğini söyledi. Bir daha oy kullanmanın zahmet olmayacağını fakat akıl almaz bir durum olduğunu belirtti.

Oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan ise Ekrem İmamoğlu'nun dün akşam YSK'nın aldığı kararın ardından halka yaptığı konuşmayı değerlendirdi. ''Haksızlığa uğramak iyi bir insanın davasına ivme kazandırır.'' diyerek başkan seçilen İmamoğlu'a haksızlık yapıldığına parmak bastı.

 

HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK NEREDEN GELİYOR?

Ekrem İmamoğlunun seçim otobüsüyle halkı selamladığı anlarda genç bir çocuğun ''Ekrem abi seni seviyoruz, her şey çok güzel olacak abi'' sözleri üzerine duygulanan İmamoğlu'nun ''Şu azim yeter bize'' demesiyle yepyeni bir slogan ortaya çıktı. Daha sonra Ekrem İmamoğlu genç çocuğu mitingine davet edip bu gencin önünü açarsak dağları deler sözlerinde bulunmuştu. 

07-05-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar