El Kızı 10. bölüm izle

El Kızı 10. bölüm izle
El Kızı 10. bölüm izle: El Kızı dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için detaylar.

El Kızı 10. bölüm izle: FOX TV'den ekrana gelen El Kızı dizisi 25 Aralık Cumartesi akşamı 10. bölüm ile ekrana gelecek. Yeni bölüm için ekran başında olacak izleyiciler neler yaşanacağını fazlasıyla merak ediyor. Yeni bölümü izleyecekler internet üzerinden online olarak nereden diziyi izleyebileceklerini de merak ediyor. El Kızı dizisinin 10. bölümüne Canlı TV adresi üzerinden yalnızca tek tıkla, tek parça ve full HD olarak izleyebilme imkanı sunuyor. El Kızı dizisinin bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

El Kızı 10. bölüm izle

NTC Medya imzası taşıyan ve FOX TV'den ekrana gelmeye devam eden El Kızı dizisinin oyuncu kadrosunda Sevda Erginci, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Sedef Avcı, Münir Can Cindoruk, Gökçe Akyıldız, Alayça Öztürk, Toprak Sağlam, Birgül Ulusoy, Fırat Doğruoğlu, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli, Macit Koper, Rahimcan Kapkap, Sibel Akdeniz, Sabriye Günüç, Erkut Emre Sungur, Beyza Dolu, Mesut Kaytan ve Gülşehri Mina Kekeç gibi isimler yer alıyor. El Kızı dizisinin bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için bağlantıya tıklayın.

El Kızı 10. bölüm özeti

Başına gelenlerden annesi de dahil etrafındaki kadınları sorumlu tutan Harun, her birini hedef tahtasına sokar, en çok da Ezo'yu. Artık Nermin bile oğlunu dizginleyememektedir. Ezo ise ne yapacağı bilemez bir haldedir. Harun'un kendisini hedef alması nedeniyle tehdit altında olan Ezo, annesini kaybetmemek için aşık olduğu Ali'yi nikah masasında bırakır. Bunun üzerine Harun, Ezo'dan kendisiyle evlenmesini ister. Ali ise ortada kalması nedeniyle kendisini kötü hissetmekte ve ondan bir açıklama istemektedir. Bir noktada da her şeyin sebebinin Harun olduğunu öğrenir. Böylece her şey tehlikeli yerlere gidecektir. Seher de Mert sayesinde günden güne kendisi daha iyi hissetmektedir. Ancak zayıf noktası nedeniyle kendisini bir tuzağın içinde bulur. Zeliha ise Cavidan'ı ilaçları yüzünden yatağa düşmesinin ardından yeniden ayağa kalkabilmek için mücadele eder.

25-12-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler