El Kızı 6. Bölüm İzle

El Kızı 6. Bölüm İzle
El Kızı 6. Bölüm İzle; 27 Kasım Cumartesi akşamı 6. Bölümüyle ekrana gelen El Kızı Dizisinin yayınlanan 6. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

El Kızı 6. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Sevda Erginci, Perihan Savaş, Fikret Kuşkan, Nur Yazar, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk ve Gökçe Akyıldız’ın rol aldığı El Kızı dizisi bu akşam saat 20.00’da 6. Yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Yayına sezon ortasında başlayan ve bir dram dizisi olan El Kızı genç bir kızın yaşadıklarını ve yaşadığı hayattan kurtulma mücadelesini ele alıyor. Annesi olmayan Ezo babasının kendisine yaşattıkları ve babaannesinin kurallarıyla yaşamakta ve bu durumdan kurtulmak istemektedir. Tam evleneceği sırada ise bütün hayatı değişecektir. Fox Tv ekranlarında cumartesi akşamları ekrana gelen dizinin reytingleri her ne kadar beklenildiği gibi gelmese de yayında kalabilmek için var gücüyle mücadeleye devam ediyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek 6. Yeni bölümü saat 20.00’da Fox Tv’de.

EL KIZI SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fox Tv ekranlarında bu sezon ortasında başlayan ve bir dram dizisi olarak ekrana gelen El Kızı her bölüm özellikle genç kitleyi ekrana çekmeyi başarıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde hiçbir sırrın sonsuza kadar saklanamayacağını unutan Nermin, bir yalandan kurtulmak için bir başka yalana tutunmaya çalışır. Ancak her söylediği yalan onu yolun sonuna biraz daha yaklaşmaktadır. Ezo ise bu durumlar karşısında Harun’a güvenip güvenmemekte kararsızdır ve o da kendinse söylenen büyük yalanla yüzleşir ve bunun karşılığında hesap sormaya başlar.

El Kızı 6. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Sezona yeni başlayan dizilerden El Kızı cumartesi akşamlar Fox Tv’nin umut bağladığı yapımlardan biri. Dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde işler iyice sarpa sarmaya ve sırlar bir bir ortaya çıkmaya başlar. Ali en sonunda cesaretini toplayarak Ezo’ya evlenme teklif etmeye karar verir ancak Ezo ortada yoktur. Ezo, Bekir tarafından kaçırılmıştır ve Cavidan’da harekete geçmiş ve torununu kurtarmaya çalışmaktadır. Ali ise boş durmaz ve jandarmaya haber verir ve tüm herkes Ezo’yu aramaya başlar. Bu durum Cavidan’ı rahatsız eder ve Bekir’i ikna etmeye çalışır. Ezo ise Bekir ile yüzleşmekte ve taraflar son kozlarını ortaya koymaktadır. Ancak Ezo, tam sona geldiğini düşündüğü anda Seher ortaya çıkar. Ablası olduğundan habersiz olduğu Ezo’yu kurtarmakla kurtarmamak arasında kalan Seher bu durum karşısında ne yapacaktır. Öbür taraftan etrafındaki kadınların arasında kalan Harun her an daha da içinden çıkılmaz bir hale sürüklenmektedir. Ancak herkesin kendi dertleri, kendi oyunları ve sırlarıyla uğraştığı bir sırada ortaya çıkacak bir gerçek herkesin hayatını derinden etkileyecek ve hiçbir şey artık eskisi olmayacaktır. El Kızı bu akşam saat 20.00’da 6. Yeni bölümüyle Fox Tv’de.

27-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar