El Kızı 7. Bölüm İzle

El Kızı 7. Bölüm İzle
El Kızı 7. Bölüm İzle; 4 Aralık Cumartesi akşamı Fox Tv ekranlarında 7. Bölümüyle ekrana gelen El Kızı dizisinin 7. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

El Kızı 7. Bölüm İzle; Başrollerinde Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı ve Macit Koper’in rol aldığı El Kızı bu akşam saat 20.00’da 7.yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Sezon ortasında başlayan ve NTC Medya tarafından hazırlanan El Kızı, Ezo’nun hayatını kurmak ve tek başına ayakta kalmak için verdiği mücadeleyi anlatıyor. Ezo, annesini kaybettikten sonra babasının yanında onun baskısıyla yaşamaktadır. Bu arada babaannesi Ezo’nun hayatını kendi istediği gibi yaşaması için ona baskı yapmaktadır. Bu sırada Ezo sevdiği kişiyle evlenmek ister. Sezon ortasında başlayan El Kızı dizisi cumartesi akşamları ekrana gelirken ortalama bir reytingle yayınına devam ediyor. Dizinin reytingini yükseltememesi durumunda dizinin akıbeti kanal tarafından belirlenecek gibi görünüyor. El Kızı’nın bu akşam ekrana gelecek7. Bölümü saat 20.00’da.

El Kızı Son Bölümde Neler Yaşandı?

NTC Medya tarafından hazırlanan El Kızı her cumartesi akşamı Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ezo’nun Bekir tarafından kaçırılması üzerine herkes harekete geçmiştir. Ezo’nun babaannesi Ezo’nun kurtarılması için bildiği yolu izlerken Seher ise Ezo’yu aramaktadır. Ezo’yu bulduğunda ikilem arasında kalan Seher, Ezo’nun kardeşi olduğundan habersiz bir şekilde ne yapacağına karar vermek üzeredir. Ya kardeşini kurtaracaktır ya da onu kaderiyle baş başa bırakacaktır.

El Kızı 7. Bölümde Neler Yaşanacak?

Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşan El Kızı dizisinde 7. Bölümde heyecan ve gerilim iç içe yaşanıyor. Ezo, Harun’un evlilik teklifiyle oldukça heyecanlanmıştır. Ezo’nun adeta ayakları yerden kesilmiştir. Onun bu durumunu gören Ali ise oldukça üzgündür ancak yine de onu yalnız bırakmamaktadır. Ezo’nun doğum günü aynı zamanda annesinin ölüm yıldönümüdür ve Ali bu zor günde onu yalnız bırakmayacaktır. Harun ise Ezo’ya kurduğu tuzağın sonuna geldiğini düşünmektedir, Ezo artık Harun’un avuçları içindedir. Harun daha fazla beklemek istemez ve Nermin’le birlikte süreci hızlandırmaya karar verir. Onların bu niyetini fark eden Cavidan’ın ise başka başka planları vardır. Songül’ün gelişi ise Zuhal için başka bir mutluluktur artık. Anca Songül ve Ali ikilisinden herhangi biri harekete geçmemektedir. Bütün yaşanılanlardan sonra Ezo kararını verir. Ezo için Harun’un evlilik teklifine vereceği cevap çok nettir. Ancak tüm bunlar yaşanırken sürpriz bir gelişme yaşanmak üzeredir. Fox Tv’nin yeni dizisi El Kızı bu akşam 7. bölümüyle ekranlara geliyor.

04-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar