El Kızı 12. Bölüm İzle

El Kızı 12. Bölüm İzle
El Kızı 12. Bölüm İzle; 23 Ocak Pazar akşamı 12. Yeni bölümüyle ekrana gelen El Kızı dizisinin yayınlanan 12. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

El Kızı 12. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Sevda Erginci, Perihan Savaş, Fikret Kuşkan, Nur Yazar, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk ve Macit Koper’in rol aldığı El Kızı dizisi bu akşam 12. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Yayına sezon ortasında başlayan El Kızı daha önce cumartesi akşamları ekrana gelirken final kararı alınmasının ardından Pazar akşamına alındı. Dizinin reytinglerinin iyi gitmemesi üzerine kanal yönetimi ve yapımcı şirket dizinin 13. Bölümde final yapmasına karar vermişti. Dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümüyle birlikte dizinin finali için bir hafta daha kaldı. Haftaya erken finale gidecek dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde yine Ezo’nun dramatik ve merak edilen hikayesinin 12. Bölümü bu akşam saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

EL KIZI SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

NTC Medya tarafından Fox Tv için hazırlanan ve sezon ortasında ekrana gelmeye başlayan sezonun yeni dizilerinden El Kızı her hafta seyrciye dramatik ve merak edilen bir hikaye sunuyor. Muğla’da çekimleri devam eden dizinin son bölümünde Ezo için umutlar tükenmişken hiç ummadığı birisi, Nermin ona yardım eder. Nermin’in bir planı vardır ve eğer plan işlerse Ezo hem Harun’dan kurtulacak hem de özgürlüğüne kavuşacaktır. Her şey için yeniden umutlanan Ezo, Ali ile aşkı artık hayal değildir.

El Kızı 12. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

NTC Medya tarafından Fox Tv için hazırlanan ve birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı El Kızı’nın bu akşam ekrana gelecek 12. Bölümünde Ezo için her şey yavaş yavaş düzelmeye başlayacaktır. Ancak Harun pes etmemiş ve Ezo için yeniden atağa geçmiştir. Harun herkesi sindirmiştir ve bu defa ayağına gelen fırsatı değerlendirir. Harun Ezo’nun Ali’ye duyduğu aşkı kullanarak Ezo’yu Ali üzerinden tehdit etmeye başlar. Nermin ise oğlunun bu davranışları karşısında artık korkmaya başlamıştır. Üstelik hem Nermin hem de Harun tehdit ediliyordur. Gelen tehditlere göre Nermin ve Harun’un Cemal’i öldürdüğünü birileri biliyordur ve bunun üzerinden anne ve oğlu tehdit ediyordur. Ezo ise Ali için bir şeylere boyun eğecekken Zeliha her şeyi öğrenir. Zeliha için kızlarını alıp buralardan uzaklaşmaktan başka çare yoktur. El Kızı bu akşam saat 20.000’da 12. Yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında. 

23-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar