El Kızı 8. Bölüm İzle

El Kızı 8. Bölüm İzle
El Kızı 8. Bölüm İzle; 11 Aralık Cumartesi akşamı 8. Yeni bölümüyle ekrana gelen El Kızı adlı dizinin yayınlanan 8. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

El Kızı 8. Bölüm İzle; Başrollerinde Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sergen ve Macit Koper’in rol aldığı El Kızı 8. Bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Sezon ortasında yayınına başlayan ve dram türünde olan El Kızı yayına başladığı günden itibaren seyircisine zor durumda olan ve kendi ayakları üstünde durmaya çalışan Ezo’nun hikayesini anlattı. Babaannesinin baskıcı tutumu ve babasının nefretiyle büyüyen Ezo her şeye rağmen hayata umutla bakmaya çalışmakta ve her şeye rağmen ayakta kalmaya çalışmaktadır. Ancak zaman zaman yaşadıkları onu iyice bunaltır ve çareler aramaya başlar. Reytinglerde beklenenin altında kalan El Kızı bu akşam saat 20.00’da 8. Bölümüyle Fox Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor.

El Kızı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve ilk 7 bölümü seyirci karşısına çıkan El Kızı cumartesi akşamlarının alternatif dizileri arasında yer alıyor. Kanalın umudunu karşılamak için çalışan dizinin yayınlanan son bölümünde Harun’dan evlenme teklifi alan Ezo için karar nettir. Ezo’nun sevinçten ayakları yere basmamaktadır. Ancak hiçbir şey göründüğü gibi değildir ve Ezo, Harun’un sinsice kurduğu tuzağa düşmüştür. Bu arada yıllar sonra ortaya çıkan Zeliha her şeyi değiştirecektir.

El Kızı 8. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşan El Kızı bu akşam 8. Bölümüyle ekrana geliyor. Son bölümde Zeliha bir anda ortaya çıkmış ve herkesi şaşırtmıştır. Zeliha’nın gelişiyle bütün dengeler değişir ve Ezo için de hayat bambaşka bir hal alır. Ezo’nun yıllardır öldü bildiği annesi yaşıyordur ve tam da ölüm yıldönümünde yani Ezo’nun doğum gününde çıkıp gelmiştir. Ezo yıllardır hasretiyle yandığı annesine kavuşmuştur ama hiçbir şey umduğu gibi değildir. Öbür taraftan Selçuk ise eşinin yaşadığını öğrenmesi ve geri dönüşüyle büyük bir ikilem yaşamaktadır. Ama her şeye rağmen ne olursa olsun Zeliha’ya bunu yapanların peşine düşecektir. Öbür taraftan çemberin iyice daraldığını gören Cavidan şüpheleri kendi üzerinden uzaklaştırmak için oldukça tehlikeli bir karar alır. Bu arada Nermin ve Harun’un hayatları bir suçla allak bullak olurken Ali’nin hem aklı hem kalbi Ezo’dadır. Artk daha fazla sessiz kalmamaya karar veren Ali sonunda kalbinden geçenleri Ezo’ya anlatır. Ezo için bir şokta bu olurken Harun’a bir darbede Ezo’dan gelecektir. El Kızı bu akşam saat 20.00’da 8. Bölümüyle Fox Tv ekranlarında.

11-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar