El Kızı 4. bölüm izle

El Kızı 4. bölüm izle
El Kızı 4. bölüm izle; 13 Kasım Cumartesi akşamı El Kızı yeni bölüm ekranda olacak. Dikkat çeken yeni dizi El Kızı 4. bölüm izlemek için tüm detaylar haberimizde…

Ekranın yeni dizilerinden biri olan El Kızı bu hafta 4. Bölümüyle yayında olacak. Birçok güçlü oyuncunun rol aldığı El Kızı 4. Bölüm izlemek isteyenler ise internet aramaları yapmaya başladı. El Kızı 4. bölüm 13 Kasım Cumartesi akşamı Fox Tv ekranından seyirciyle buluşuyor. NTC Medya tarafından Fox Tv için hazırlanan El Kızı'dan Fikret Kuşkan, Perihan Savaş ve Sevda Erginci gibi oyuncular yer alıyor. El Kızı 4. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. El Kızı 4. bölüm tek parça izle!

El Kızı 4. bölüm canlı izle

El Kızı 4 hafta önce ekran macerasına başladı. Reyting savaşlarına Cumartesi akşamları dahil olan El Kızı yeni bölüm merakla bekleniyor. Mehmet Yiğit Alp'in yapımcılığını üstlendiği El Kızı dizisini Feride Kaytan yönetiyor. Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Çağla Şimşek gibi birçok başarılı isim El Kızı kadrosunda bulunuyor. Fox Tv'de Cumartesi saat 20.00'da yayınlanan El Kızı son bölüm heyecanla bekleniyor. Annesinin kaderini yaşamak istemeyen El Kızı'nın mücadelesi başarılı bir senaryoyla ekrana geliyor. El Kızı 4. bölüm ful hd izle!

El Kızı 4. Bölümde neler olacak?

El Kızı 4. bölüm izle; Sevda Erginci'nin canlandırdığı Ezo karakteri gücü eline geçiriyor. Ali (Münir Can Cindoruk) ise Ezo'ya bir ders vermek istiyor. Cavidan'la işbirliği yapan Ali'nin bu davranışı Ezo'yu yaralarken arkadaşlıklarını da bozacak kadar ileri gidecek. Ezo Ali'den aldığı bu darbe ile çok sarsılır. Harun (İsmail Ege Şaşmaz) ise bu durumu fırsat bilerek Ezo'ya yakınlaşmaya çalışır. Harun Ezo'yla yakınlaşma fırsatı kollarken Aslı ise öfkeli bir şekilde onu arıyor. Perihan Savaş'ın canlandırdığı Cavidan ise Ezo'nun bu kontrolsüz gücü nedeniyle oldukça endişelidir. Cavidan Ezo'yu kurtarayım derken neredeyse kendinin canından edecek bir hata yapacaktır. El Kızı 4. bölüm izlerken Ezo ve diğerlerinin mücadelsine şahitlik edeceksiniz. El Kızı 4. bölüm izlemek için bağlantıyı kullanın. İyi seyirler.

13-11-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar