Elbet Bir Gün 1. bölüm izle

Elbet Bir Gün 1. bölüm izle
Elbet Bir Gün 1. bölüm izle: Elbet Bir Gün dizisi ilk bölümüyle FOX TV ekranlarında. Yeni bölümü tek parça ve HD izleyin.

Elbet Bir Gün 1. bölüm izle: Elbet Bir Gün dizisi 7 Kasım Pazar akşamları 1. bölümüyle ekrana geliyor. Merakla beklenen Elbet Bir Gün dizisinin ilk bölümü milyonlarca izleyici tarafından izlenecek. Yeni bölümü izlemek için arama motorlarını açan izleyiciler "Elbet Bir Gün 1. bölüm izle" gibi aramalar yapıyorlar. Peki Elbet Bir Gün dizisinin 1. bölümü internet üzerinden online olarak hangi adres üzerinden izlenebilir. Merak edilen dizinin ilk bölümünü Canlı TV ile oldukça kolay bir şekilde izleme imkanına sahipsiniz. Elbet Bir Gün dizisinin 1. bölümünü online, tek parça, full HD olarak izlemek isteyen izleyicilerden biriyseniz hemen aşağıda görmüş olduğunuz bağlantıya tıklamanız yeterli.

Elbet Bir Gün 1. bölüm izle

Elbet Bir Gün dizisi Most Production imzasıyla FOX TV'den ekrana gelecek. Dizinin oyuncu kadrosunda Sinem Uysal, Şebnem Bozoklu, Burak Yamantürk, Muhammet Uzuner, Ömer Genç, Zeynep Kaçar, Helin Kandemir, Kenan Acar, Ulvi Kahyaoğlu, Yağmur Özbasmacı, Talha Kırcı, Eylül Lize Kandemir, Mustafa Egemen Almancı, Osman Karakoç ve Değer Soysal Alp gibi isimler yer alıyor. Senaryosu Yusuf Reha Alp tarafından kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda Gül Oğuz oturuyor. FOX TV'de ilk bölümüyle bu akşam ekrana gelecek olan Elbet Bir Gün dizisini tek parça ve full HD olarak izlemek için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

Elbet Bir Gün 1. bölüm özeti

Türkiye'nin önde gelen sunucularından Murat Güven, televizyon programında faili meçhul olarak öldürülen üçü çocuk beş kişinin haberini yapar. Araştırmalar devam ederken bir aileye mensup 2 kız kardeşin kayıp olduğu çğrenilir. Murat Güven, onlar için mücadele ederken öte yandan onunla birlikte Cemil de intikam arzusuyla onların peşindedir. Cemil Bey'in Nesime'den olan kızı Mevsim de bir iz için olayın peşindedir ve Murat Güven ile iş birliği yapar. Bu iş birliğiyle Nesime ve Feride'nin hayatları fazlasıyla kötü yönde etkilenir zira Nesime yıllarca terk ettiği eski kocası Cemil'den kimliği gizli olarak yaşamlarına devam etmektedir. Birbirlerinden bile haberleri olmadan geçmişi geride bırakmış bir şekilde hayatlarına devam ederlerken bir anda tüm hayatları birbirine bağlanır. Böylece ikisi de yalan ve sır dolu bir yola girerler. 

07-11-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar