Elbet Bir gün 6. Bölüm İzle (Final)

Elbet Bir gün 6. Bölüm İzle (Final)
Fox Tv ekranlarında pazar akşamları yayınlanan Elbet Bir Gün 6. Final bölümüyle veda edıyor. Cemil, Mevsim’e yalan söyler. Evi terk eden Mevsim, Murat’tan yardım ister.

Fox Tv ekranlarında pazar akşamları yayınlanan Elbet Bir Gün 6. Final bölümü izleyicisiyle son kez buluşuyor. Başrolünde Senem Ünsal Burak Yamantürk ve Şebnem Bozoklu’num yer aldığı Elbet Bir Gün dizisi 6. Bölümde Mevsim’i arkasında bırakan Nesime, Gizem ile gerilim yaşar. Kaybetmek üzere olduğu kızı Mevsim’i geri kazanmak isteyen Cemil, Mevsim’e Nesime ile ilgili yalan söyler. Evi terk eden Mevsim, Murat’tan yardım ister. Gizem’le Nesime’yi sıkıştıran Mehmet, öğrendiği gerçek karşısında nasıl bir tepki verecek? Mehmet ve Gizem arasında soğuk rüzgarlar eserken Mehmet, Sevilay’dan sonsuza kadar kurtulmaya karar verir. Konağında yalnız kalan ve her şeyini kaybeden Mehmet’in eline Nesime ile ilgili koz geçer. İyice köşeye sıkışan Nesime’nin verdiği kararın yer aldığı Elbet Bir Gün 6. Final bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Elbet Bir gün 6. Bölüm İzle (Final)

Başrolünde Senem Ünsal Burak Yamantürk ve Şebnem Bozoklu’nun yer aldığı Elbet Bir gün dizisi Fox TV ekranlarında bu akşam son kez yayınlanıyor. Most Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Gül Oğuz oturuyor. Kapadokya’da çekilen Elbet Bir Gün dizisinde Şebnem Bozoklu, Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk başrolleri paylaşıyor. Bir ailenin dramını ekrana taşıyan dizide ayrıca Muhammet Uzuner, Değer Soysal Alp, Ömer Genç, Helin Kandemir, Talha Karcı, Yağmur Özbasmacı ve Osman Karakoç gibi usta oyuncular da rol alıyor.

Mevsim evi terk ediyor

Mevsim’i bir kez daha arkasında bırakan Nesime çok üzgündür. Gizem ile arasında gerilim yaşayan Nesime’nin tepkisi ne olacak? Kaybetmek üzere olduğu kızı Mevsim’i geri kazanmak isteyen Cemil, Mevsim’e Nesime ile ilgili yalan söyler. Evi terk eden Mevsim, Murat’tan yardım ister. Bu sırada Mehmet’e ulaşan Ahmet, eve gelir ama Mehmet durumdan işkillenir. Gizem’le Nesime’yi sıkıştıran Mehmet, Sevilay’ın ileri gitmesiyle planının son hamlesini yapar. Mehmet, Sevilay’dan sonsuza kadar kurtulabilecek mi?

Cemil her şeyini kaybediyor

Konağında yalnız kalan ve her şeyini kaybeden Cemil, hiç ummadığı bir anda Nesime ile ilgili çok önemli bir koz yakalar. İyice köşeye sıkışan ve bir tercih yapmak zorunda kalan Nesime ne yapacak?  Gizem’i Cemil’e verip kaçacak mı yoksa hapse mi girecek? Tüm soru ve cevaplarıyla Elbet Bir Gün 6. Final bölümü 12 Aralık Pazar akşamı saat 20.00’de Fox Tv ekranlarında.

12-12-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar