Elif dizisi neden final yapıyor?

Elif dizisi neden final yapıyor?
Kanal 7 ekranlarında 5 yıldır yayınlanmakta olan Elif dizisi final yapıyor. Elif dizisi neden ve ne zaman final yapıyor? İşte detaylar!

Kanal 7 ekranlarının en çok izlenen günlük dizisi Elif'den kötü haber. Yapımı Green Yapım tarafından üstlenilen, yönetmen koltuğunda Ece Tahtalıoğlu Pertez ve Yasemin Erkul'un yer aldığı günlük diziden final haberi geldi.15 Eylül 2014 tarihinden günümüze yayın hayatını başarıyla sürdüren Elif dizisi neden, ne zaman final yapıyor? Başarılı dizinin final kararının arkasındaki gerçek ne? Final bölümünde neler olacak? İşte detaylar!

ELİF DİZİSİ NEDEN, NE ZAMAN FİNAL YAPIYOR?

Kanal 7 ekranlarının uzun soluklu dizisi Elif, 10 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanacak 940. bölümüyle birlikte ekran macerasını sonlandıracak. Sezon finali yapması beklenen diziden final kararı gelmesi seyirciyi üzerken finalde yaşanacaklar ile ilgili bilgilerde gelmeye başladı!

ELİF FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Mahir'in gerçek kimliğini öğrenen Kerem duyduklarına inanamaz. Gerçekler karşısında büyük şok ve şaşkınlık yaşayan Kerem bu durumu kabullenemez. Mahir ile kavgaya tutuşurlar. Mahir yaşananların ardından hemen annesi Kıymet'i arar ve acilen konağı terketmesi gerektiğini söyler. Ancak Kıymet'in konağı terketmeye niyeti yoktur!

Melek'i etkisiz hale getiren Kıymet, Kerem'in annesi elindeki silahla Macide'yi depoya götürür. Kıymet ile yüzleşmek için konağa gelen Kerem annesinin çığlıkları üzerine hemen depoya gider ve anında polise haber verir.

Polisin geldiğini gören Elif ise evden kaçar ve sokaklarda bir başına ne yapacağını düşündüğü an yanında bir araç durur ve yardım eli uzanır. 

Öte yandan Macide'yi rehin alan Kıymet, Kerem'e yaptıklarının geçmişin intikamı olduğunu söyler ve o anda silah ateş alır. Kıymet'in silahından çıkan kurşun kime isabet edecek? Elif'i arabasına alan kim? Beş yıldır yayın hayatını başarıyla sürdüren Elif dizisinin final bölümünde izleyiciyi hangi gelişmeler bekliyor?

Elif dizisi final bölümüyle 10 Haziran Pazartesi akşamı saat 20:50'de Kanal 7'de!

KANAL 7 CANLI İZLE

ELİF DİZİSİ OYUNCULARI

İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Nevzat Can, Berna Keskin, Nur Gürkan; Seyda Bayram, Özlem Savaş, Fatih Ayhan, Hasan Denizyaran, Cem Kılıç, Ece Baliç, Selim Aygün, Parla Şenol, Yıldız Asyalı, Uğur Özbağı, Canberk Kuzu, Melis Koç, Burcu Karakaya, Ömer Faruk Çalışkan, Yargı Eylem Ferzan, Betül Dikyol, Berkan Oral

07-06-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler