Elimi Bırakma dizisine yeni isimler!

Elimi Bırakma dizisine yeni isimler!
TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Elimi Bırakma'ya yeni transferler! Dizinin kamera arkası ekibine ve oyuncu kadrosuna hangi yeni isimler geldi?

Başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Ebru Aykaç gibi isimlerin paylaştığı Elimi Bırakma dizisi her pazar akşamı TRT 1 kanalında seyircisiyle buluşuyor büyük bir beğeniyle izleniyordu. ÜS Yapım imzalı dizi başarılı reyting sonuçları alarak geçtiğimiz haziran ayında sezon finali yaptı. Şimdi ise 2. sezonuyla ekranlara gelecek dizinin ekibi önümüzdeki günlerde sete çıkacak. Senaryo ve yönetmen koltuğundaki değişikliklerin yanı sıra bir de yeni bir oyuncunun ekleneceği konuşuluyor. İşte detaylar;

Yapımını Üs Yapım yapımcılığını ise Süreyya Yaşar Önal'ın üstlendiği Elimi Bırakma dizisinde senaryo ekibine yeni isimler katıldı. Geçtiğimiz sezon final yapan İstanbullu Gelin dizisinin başarılı senaristleri Ayşe Işıkmen ve Selin Yaltaal 2.sezonunda Elimi Bırakma'nın hikayesini kalema alacak ekipte yer alacak. Öte yandan Hadi Be Oğlum filmiyle gündeme gelen Rahşan Çiğdem İnan da senaryo grubuna eklendi. 

Dizinin kamera arkasındaki bir diğer değişiklik ise yönetmen koltuğunda gerçekleşti. Başarılı yönetmen Hakan İnan, ilk sezon reji kadrosunda yer alan Mücahit Akyoldaş ile birlikte Elimi Bırakma dizisinin yönetmenlik görevini üstlenecek. 

Bu transferlerin yanı sıra oyuncu kadrosuna ise son olarak Söz dizisinde başrol olarak yer alan başarılı oyuncu Nihat Altınkaya'nın katılacağı konuşuluyor. 

ELİMİ BIRAKMA 2.SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

1.sezonuyla büyük beğeni toplayan Elimi Bırakma dizisinin ekibi 15 Ağustos'ta 2.sezon çekimleri için sete çıkacak. Dizinin yeni bölümleri ise Eylül ayında TRT1 ekranlarında seyircisiyle buluşacak. 

ELİMİ BIRAKMA GENEL KONUSU

Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaştıkları Cenk’in yollarının kesişmesiyle başlayan hikaye, İnsanın dönüp gidebileceği bir evinin, ailesinin olması dünyanın en büyük hazinesi” mottosu ile hareket ederek, aile bağlarının önemini bir kez daha seyircinin gözleri önüne seriyor. Elimi Bırakma 2. sezonuyla her pazar akşamı saat 20:00'da TRT1'de

04-08-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler