Emel Sayın Koronavirüs Aşısı Yaptırdı

Emel Sayın Koronavirüs Aşısı Yaptırdı
Devlet Sanatçısı unvanı bulunan ünlü şarkıcı ve oyuncu Emel Sayın koronavirüs aşısı yaptırdı. 75 yaşındaki ünlü isim ayrıca bir uyarıda bulundu!

Tüm dünyayı etkileyen ve yüz binlerce insanın hayatını kaybetmesine sebep olan koronavirüs ne yazık can almaya devam ediyor. Ülkeler ellerinden geldiğince bu virüse karşı çareler aramaya çalışsalar da tam anlamıyla bir tedavi yöntemi henüz bulunabilmiş değil. Pek çok ülkede aşı ve tedavi bulma çalışması devam ederken aynı şekilde ülkemizde de bu tür çalışmalar yapılıyor ve umut veren gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Çin’den alınan koronavirüs aşısıyla ülkemizde aşılama çalışması başladı ve aşılama çalışması belirlenen kriterlere göre yoğun bir şekilde devam ediyor. Koronavirüsün etkisini azaltmak ve hatta önlemek için yapılan aşılama çalışmaları öncelikle sağlık çalışanlarından başlandı ve sonra sırayla devam ediyor. Aşılama çalışmasında 65 yaş üstü vatandaşların sırası gelince pek çok ünlü isim de koronavirüs aşısı olmaya başladı. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emel sayın’da aşılama çalışmasına katılan ve aşı olanlardan biri oldu. Bugün aşı olan ünlü isim aşı olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

Maskemi Bırakmıyorum!

Ünlü oyuncu ve şarkıcı 75 yaşındaki Emel sayın sıranın kendisine gelmesi üzerine Çin’den alınan koronavirüs aşısıyla aşı oldu. Devlet sanatçısı unvanı bulunan ünlü isim koronavirüse karşı alınan önlemler gereğince aşılama çalışmasına katıldı. 65 yaş üstü kişilere sıranın gelmesi üzerine aşı olmaya giden ünlü isim aşısını oldu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla aşı olduğunu sevenlerine duyuran emel Sayın paylaşımında “merhaba. Şimdi aşımı yaptırdım, geldim. Aşı oldum yani ama yine tedbiri elden bırakmayacağız. Görüşmek üzere” ifadelerini kullandı. Ünlü isim her şeye rağmen maskesini takacağını da belirtti. Ünlü isme bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyor ve sağlıklı günler diliyoruz.

Emel Sayın Kimdir?

Türk sinemasının başarılı oyuncularından ve sanat müziği şarkıcısı Emel Sayın 20 Kasım 1945 yılında Sivas’ta dünyaya gelmiştir. Hayatı boyunca pek çok albüme imza atan Emel sayın halk tarafından çok sevilmektedir. 75 yaşında olan Emel Sayın birçok albüme ve filme imza atmıştır. Bu filmlerden bazıları şunlardır. Şampiyon, Makber, Hicran, Feride, Süreyya, Gülizar, Yalancı Yarim, Mavi Boncuk, Hasret, Acı Hatıralar, Rüzgar, Beyaz melek, Aşkım Aşkım, Avrupa Yakası, Düğün Dernek 2: Sünnet.

 

07-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar