Bülent Çolak, Kırmızı Kamyon Kadrosuna Katıldı

Bülent Çolak, Kırmızı Kamyon Kadrosuna Katıldı
Genelde film projeleri ise tanıdığımız Bülent Çolak, Show TV'nin yeni dizisi olan 'Kırmızı Kamyon'da rol sahibi oldu.

       Yeni çıkacak olan Kırmızı Kamyon dizisi ile ilgili her geçen gün yeni bilgiler elimize geçiyor. Yeni gelen bilgilerde ise; Bülent Çolak’ın, dizinin oyuncu kadrosuna dâhil olduğunu öğrendik.

    Genelde sinema filmlerinden tanıdığımız Bülent Çolak, Show TV’nin yeni çıkaracağı ‘Kırmızı Kamyon’ isimli dizininin kadrosuna dâhil oldu. En son TRT1’de Tutunamayanlar adından ki absürt - komedi dizisinde birkaç bölüm konuk oyuncu olarak rol alan Bülent Çolak, Geniş Aile dizisinde Ulvi karakterini canlandırmıştı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın paylaşımlarına göre Bülent Çolak, dizide Gülümser isimli bir karakteri canlandıracakmış.

   Bülent Çolak’ın daha önceden rol aldığı projeler ise;  Bu Son olsun, Hükümet Kadın, Bir Hikâyem Var, Mutlak Adalet, Kanunsuzlar, İksir: Dedemin Sırrı, Geni Aile: Yapıştır, Vay Başıma Gelenler! 2 Buçuk, Geniş Aile Komşu Kızı, Suç Unsuru, Güven, Göktaşı, Canavar Gibi, Ver Kaç, Beginner, Bir Şey Değilim, Geniş Aile 2: Her Türlü, Tutunamayanlar, Hayati ve Diğerleri, Türk’ün Uzayla İmtihanı, Geniş Aile, Fırtına ve Hırsız Polis.

Kırmızı Kamyon Dizisi Konusu

    Türkiye’de ilk defa itfaiyecilerin hayatlarını konu alacak olan Kırmızı Kamyon dizisi; itfaiyecilerin yaşamlarını, mesleki zorluklarını, özel hayatları ve yaptıkları fedakârlıkları ele alacak gibi gözüküyor. Gerçek hayatlardan esinlenerek hazırlanan dizinin tanıtım fragmanları gelmeye başladı bile. Çekimlerinin İstanbul’da yapıldığı dizi, yakın bir zamanda ekranlardaki yerini alacak. Heyecanla beklenen dizinin, bizler üzerinde nasıl bir etki bırakacağı ise merakla bekleniyor. İlk defa bu tarz bir konseptte dizi projesi yapıldığı için, izleyici tarafında beklenti yüksek sevilerde.

Kırmızı Kamyon Oyuncu Kadrosu

Dizinin konusundan ve son katılan isimden bahsedip de, oyuncu kadrosundan bahsetmezsek olmaz. Yapımcılığını 10. Ev’in üstlendiği Kırmızı Kamyon dizisinin yönetmen koltuğunda Osman Kaya yer alıyor. Dizinin senaristleri ise Ezgi Özcan ve Meriç Demiray.  Kırmızı Kamyon’un oyuncu kadrosunda ise; Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Aslı Orcan, Burak Berkay Akgül, Deniz Hamzaoğlu, Uğur Arda Başkan, Efekan Can, Melisa Akman, Gürberk Polat, Timur Ölkebaş, Süreyya Kilimci, Sümeyye Aydoğan, Onur Yar, Feriha Eyüboğlu, Gerçek Sağlar Alnıaçık, Tuğçe Karabayır, Hasibe Özgür ve son olarak da Bülent Çolak yer alıyor.

07-02-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar