Hayat Gibi dizisinin yayın tarihi ertelendi mi?

Hayat Gibi dizisinin yayın tarihi ertelendi mi?
ABD yapımı 'This is us' dizisinde uyarlanan, Fox TV ekranlarında yayınlanması beklenen Hayat Gibi dizisinin yayın tarihi ertelendi mi?

ABD’de 20 Eylül 2016 tarihinden beri NBC kanalında yayınlanan "This Is Us" dizisi Türkiye’ye uyarlanıyor. Med Yapım tarafından Fox TV için hazırlanan, Türkiye’de Hayat Gibi ismiyle yayınlanması planlanan dizinin oyuncu kadrosunda da bir çok başarılı isimler yer alıyor.

Hayat gibi dizisi oyuncu kadrosu

Senaryosu Urfalıyam Ezelden, İzmir Çetesi ve Sen De Gitme dizilerinden tanıdığımız Deniz Madanoğlu tarafından yazılan dizinin oyuncu kadrosunda ise Celil Nalçakan, Songül Öden, Alper Saldıran, Birkan Sokullu, Olgun Toker, İrem Sak gibi başarılı isimler yer alıyor.

Hayat gibi dizisi ne zaman başlayacak?

2018 yılının Aralık ayına kadar yayınlanması beklenen dizinin çekimleri Eylül ayında başlamıştı. Ancak çekimlerin yüksek maliyetli olması nedeniyle planlanan tarihte yayında olamayacağı söylenen dizinin yapım şirketi Med Yapım’ın diziyi birkaç ülkede daha yayınlayacağı söylentiler arasında. Söylentilere göre; Hayat gibi dizisinin yayın tarihi ertelenecek ve dizi Şubat ayında seyirciyle buluşacak.

Hayat Gibi dizisi konusu

Amerika ekranı NBC’de yaklaşık üç yıldır yayınlanmakta olan ‘This is us’ dizisinin Türkiye uyarlaması olacak Hayat gibi dizisi, ana konuda olduğu gibi üç farklı hayatı konu alacak. Bu üç farklı hayatın tek ortak noktası aynı gün doğmuş olmaları.Karakterlerden biri, evli ve üçüz bebek bekliyor. Diğer karakter, popüler bir dizinin oyuncusu ancak kariyeri tam da istediği gibi gitmiyor. Dizinin diğer karakteri ise evli ve oldukça mutlu. Bu üç karakterin yolları 36.yaş günlerinde kesişiyor ve o gün hayatlarında önemli anlar yaşanıyor.

02-11-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler