Ercan Saatçi, hastanedeki Hüsnü Şenlendirici’yi ziyaret etti

Ercan Saatçi, hastanedeki Hüsnü Şenlendirici’yi ziyaret etti
Ünlü klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici: "Kısa bir ara sonrasında hem ekranlarda hem de konserlerimde sevenlerimle buluşacağım" dedi.

Ünlü klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici’nin rahatsızlığı ne? Hüsnü Şenlendirici hangi programda hem sunuculuk yapıyor hem klarnet çalıyor? Şenlendirici şu an nasıl, ameliyat oldu mu, hastanede mi? Hüsnü şenlendirici’yi ziyaret eden Ercan Saatçi nasıl bir paylaşım yaptı? Ercan Saatçi’ye ziyeretinde eşlik eden ünlü isim kim? Merak ettiklerinizin hepsi ve daha fazlası yazımızın içeriğinde.İşte detaylar...

Ercan Saatçi, hastanedeki Hüsnü Şenlendirici’yi ziyaret etti

Bağırsak kanserine yakalanan ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’nin hastanede tadavisi devam ediyor. Ünlü şarkıcılar Ercan Saatçi ve Hakan Altun, Şenlendirici’yi tedavi gördüğü hastaned ziyaret ettiler. Hsatane koridorundan paylaşım yaparak sevenlerini ve takipçilerini bilgilendiren Ercan Saatçi “Kardeşimiz gayet iyi, hızla iyileşiyor çok şükür” şeklinde paylaşım yaptı.

Ercan Saatçi’ye Hakan Altun’da eşlik etti

Şarkılar Bizi Söyler programını Sibel Can ve Hakan Altun ile birlikte sunan ünlü klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici’nin bağırsak kanserine yakalandığı ortaya çıktı. Ameliyat ile kanser olan bağırsağından kötü kısımları alınan Hüsnü Şenlendirici’yi arkadaşları da ziyaret ederek moral verdiler. Kendisi de uzun süre hastalıklarla boğuşan program arkadaşı Hakan Altun ve ünlü sanatçı Ercan Saatçi Şenlendiriciyi hasta yatağında ziyaret ederek dertleştiler.

Kısa bir ara sonrası sevenlerimle buluşacağım

Kansere yakalandığının ortaya çıkmasıyla hastalığıyla ilgili bir paylaşım yapan Şenlendirici “Sevgili dostlarım, arkadaşlarım, sevenlerim... Geçen hafta yaptırdığım rutin kontroller sonrasından doktorlarımın tavsiyesi ile bir operasyon geçirdim. Sağlık durumum gayet iyi, kontrol amaçlı birkaç gün daha hastanede olacağım. Geçmiş olsun dilekleriniz için her birinize çok teşekkür ederim. Kısa bir ara sonrasında hem ekranlarda hem de konserlerimde sevenlerimle buluşacağım" dedi.

Hüsnü Şenlendirici kimdir?

12 Temmuz 1976’da İzmir’de müzik geleneğine sahip  Roman bir ailenin çocuğudur. Dedeleri Hüsnü Şenlendirici, Fahrettin Köfteci ve babası Ergün Şenlendirici gibi daha 5 yaşında klarnet çalmaya başladı. İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvar Çalgı Bölümü’nde eğitim almıştır. Türk müziğinin önemli isimlerinin sahne ve albüm kayıtlarına eşlik etti. Bunlardan bazıları:Bülent Ersoy, Zara, Zerrin Özer, Muazzez Abacı, Emel Sayın, Adnan Şenses, Mercan Dede, Serdar Ortaç ve Candan Erçetin’dir. Laço tayfa, Hüsnü Klarnet, Taksim Trio, Hüsnü Hicaz, Hüsnü Avare gibi pek çok albümleri vardır.

10-04-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar