Son Nefesime Kadar Pelin Abay’ı Kadrosuna Kattı

Son Nefesime Kadar Pelin Abay’ı Kadrosuna Kattı
Son olarak Dünya Hali dizisinde Kıvılcım karakterini canlandıran Pelin Abay Fox Tv’nin yeni dizisi Son Nefesime Kadar’ın kadrosuna katıldı.

Son hazırlıkları yapılan ve yakında Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Son Nefesime kadar uzun bir hazırlık ve çekim sürecinin ardından yayına girmeye hazırlanıyor. Pastel Film tarafından hazırlanan ve başrolünde Nurgül Yeşilçay ile Emre Kınay’ın yer aldığı Son Nefesime Kadar bir polisiye gerilim dizisi olarak ekrana gelecek. Seyircinin tanıtımlarını çok beğendiği ve merakla beklediği proje aynı zamanda kanalın da büyük umut bağladığı yapımlar arasında yer alıyor. Bu sezon birçok projesi başarısız olan ve yayından kaldırılan Fox Tv için Son Nefesime Kadar olmazsa olmaz projelerden biri. Dizinin alacağı düşük reytingin kanalı zor durumda bırakacağına kesin gözüyle bakılırken alacağı yüksek reyting ise Fox Tv için sezonun daha bitmediğinin işareti olacak. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ve özel bir ihtimam gösterilen projeye son olarak yine başarılı bir oyuncu olan Pelin Abay dahil oldu.

Pelin Abay Son Nefesime Kadar’da

Pastel Film tarafından hazırlıkları tamamlanan ve yakında ekrana gelecek olan Son Nefesime Kadar seyirci tarafından heyecanla bekleniyor. Yönetmen koltuğunda Deniz çelebi Dikilitaş’ın oturduğu dizinin kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay, Ertan Saban, Begüm Birgören, Emre Bey, İpek Filiz yazıcı ve Baran Bölükbaşı gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Dizinin bu üst düzey kadrosuna yine başarılı bir oyuncu olan ve son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Dünya Hali adlı yapımda yer alan Pelin Abay dahil oldu. Usta oyuncunun dizide hangi karaktere hayat vereceği şu an için bilinmiyor. Son Nefesime Kadar dizisinde polis olan bir kadının çocukları için verdiği ve son ana kadar azimle sürdürdüğü mücadele seyirciye aktarılacak.

Pelin Abay Kimdir?

Son olarak Dünya Hali adlı yapımda yer alan başarılı oyucu Pelin Abay 7 Haziran 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olan oyuncu daha sonra setlerde yer almaya başlamıştır. Şu ana kadar rol aldığı yapımlardaki üst düzey performansıyla göz dolduran Pelin Abay

·         Vatanım Sensin

·         Gülizar

·         Zümrüdüanka

·         Atiye

·         Dünya Hali, dizilerinde rol almıştır.

16-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar