Erdal Beşikçioğlu'nun yeni projesi belli oldu!

Erdal Beşikçioğlu'nun yeni projesi belli oldu!
Behzat Ç karakteriyle iz bırakan Erdal Beşikçioğlu yeni bir projeyle ekrana dönüyor. Fox Tv'nin yeni dizi projesinde Erdal Beşikçioğlu ile anlaşma sağlandı. İşte detaylar…

Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu Fox Tv'nin yeni projesinde yer alıyor. Yeni sezona başlarken yeni diziler bir yandan hazırlıklarını bir yandan da cast çalışmalarını devam ettiriyor. Fox Tv'nin yeni dizisi Kimsesizler'in kadrosuna Erdal Beşikçioğlu'nun da dahil olduğu Medyapım'ın sosyal medya hesaplarından duyuruldu. Erdal Beşikçioğlu polisiye dizi Behzat Ç karakterş ile adeta bütünleşmişti. Büyük bir hayran kitlesi olan Beşikçioğlu'nun yeni projesi ise şimdiden heyecanlandırdı.

Kimsesizler için Erdal Beşikçioğlu'yla anlaşıldı!

Güçlü bir oyuncu kadrosuyla yeni sezona damga vurmayı hedefleyen yeni dizi Kimsesizler için Erdal Beşikçioğlu ile anlaşılması dikkatleri yeniden diziye çekti. Fox Tv'nin yeni sezon için hazırlanan dizisi Kimsesizler bir yetimhane dizisi olcak. Ünlü ve başarılı çocuk oyuncular, Beren Gökyıldız ve Kübra Süzgün'le anlaşan Medyapım son olarak oyuncu kadrosuna güçlü isimlerden biri olan Erdal Beşikçioğlu'nu ekledi. Kimsesizler dizisi için imaj değiştiren Beşikçioğlu'nun son hali sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Sakalsız ve bıyıksız olarak görülen Beşikçioğlu'nun dizideki rolü hakkında henüz bilgi verilmedi.

Erdal Beşikçioğlu imajını değiştirdi!

Erdal Beşikçioğlu en son Blu Tv'de yayınlanan Behzat Ç dizisiyle hatırlanıyor. Uzun saçlı, sakallı ve bıyıklı imajıyla akıllardaki yerini koruyan Beşikçioğlu, yeni dizi Kimsesizler için imaj değişikliğine gitti. Fox Tv'nin iddialı yapımlarından biri olmayı hedefleyen Kimsesizler için cast çalışmaları devam ederken güçlü isimlerle görüşüldüğü kulis bilgileri arasında. Titiz bir hazırlık süreci yaşanan Kimsesizler'de anlaşılan çocuk oyuncular da başarılı performanslarıyla göz dolduran isimler.

Kimsesizler'in oyuncu kadrosunda güçlü isimler var

Bir yetimhane dizisi olan Kimsesizler'de daha önce Anne ve Kızım dizisinin başarılı oyuncusu Beren Gökyıldız'la anlaşılmıştı. Daha sonra ikinci bir çocuk oyuncu için Kadın dizisinin Nisan'ı Kübra Süzgün'le anlaşma sağlandı. Oyuncu kadrosu merakla beklenen Kimsesizler için Medyapım tarafından duyurulan son haber de Erdal Beşikçioğlu oldu. Medyapım sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, "Erdal Beşikçioğlu ile yeni sezonda FOX’ta başlayacak yeni projemiz “Kimsesizler” için anlaştık. Bizdenduyunistedik" notunu ekledi.

10-07-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar