Erhan Yazıcıoğlu Hangi Diziyle Ekranlara Dönüyor?

Erhan Yazıcıoğlu Hangi Diziyle Ekranlara Dönüyor?
Usta tiyatrocu ve seslendirme sanatçısı Erhan Yazıcıoğlu yıllar sonra ekranlara Çatı Kapı Aşk diziyle dönüyor. Erhan Yazıcıoğlu dizide Furkan Andıç’ın üvey babasını canlandıracak.

Yaz ekranı renklenmeye ve neşelenmeye başlıyor. Koronavirüs sebebiyle televizyonlar adeta kabus gibi günler yaşadıktan sonra nihayet son bir iki haftadır yavaş yavaş yeniden hareketlenmeler başladı. Televizyonlarda eski günlere ise yaz aylarında dönülmesi ve eylül yayın döneminde de tamamen eski günlerine dönmesi bekleniyor. Yaz aylarında ekrana gelecek diziler ise ya sete indi ya da inmek için son sayıyor. Yaz aylarında Kanal D ekranında yayınlanacak olan komedi aşk dizisi çatı kapı Aşk ise çekimlere başlamak için haftayı bekliyor. Her şeyin hazır olduğu dizi de son pürüzler hallediliyor ve set için her şeyin hazır hale getirilmesine çalışılıyor. Mia Yapım tarafından hazırlanan dizi Saygın Delibaş, Barkın Şenüren ve Fethi Kantarcı tarafından kaleme alınırken yönetmen koltuğunda Barış Yöş oturuyor. Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Nilay Deniz gibi oyuncuların rol alığı yapıma ise usta bir isim daha dahil oldu. Erhan Yazıcıoğlu’nun dizi de Asaf karakterine hayat vereceği öğrenildi. İşte detaylar!

Erhan Yazıcıoğlu Yeniden Ekranlarda!

Usta oyunculardan Erhan Yazıcıoğlu bir süredir dizilerde yer almıyordu. Usta oyuncu sonunda yeniden ekranlara dönüyor. Mia Yapım tarafından Kanal D için hazırlanan yaz sezonu dizilerinden biri olan Çatı kapı Aşk Dizisinde rol alacak oyuncu dizide, dizinin başrolü oyuncusu Furkan Andıç’ın canlandırdığı Ateş’in üvey babası Asaf karakterine hayat verecek. Komedi aşk türünde işlenecek dizinin oyuncu kadrosunda ise; Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Nilay Deniz, Burak Tamdoğan, Pelin Öztekin, Renan Bilek, Bülent Seyran, Benian Dönmez, Ebru Aykaç, Seray Gözler ve Yiğit Kirazcı gibi isimler yer alıyor. Çekimlerine haftaya başlanacak dizinin yaz sezonunda ekrana gelecek diziler arasında en iddialı olanlardan biri olduğu belirtiliyor.

Erhan Yazıcıoğlu Kimdir?

1954 yılında İstanbul’da dünyaya gelen usta oyuncu Erhan Yazıcıoğlu henüz 17 yaşında iken İstanbul Şehir Tiyatroları’nda oyunlarda rol almaya başladı. Emekli olana kadar bu tiyatrolarda rol alan usta oyuncu pek çok sinema ve dizide de rol almıştır. Ayrıca Erhan Yazıcıoğlu uzun yıllar süren Seç Bakalım adlı yapımı da sunmuştur. Usta isim Erhan Yazıcıoğlu’nun özellikle rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Karadayı

-          Kayıp

-          Kısık Ateşte 15 dakika

-          Şemsi paşa Pasajı

-          Palavra Aşklar

-          Mavi Mavi

06-06-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar