Camdaki Kız’a Taze Kan! Erhan Yazıcıoğlu Kadroya Katıldı

Camdaki Kız’a Taze Kan! Erhan Yazıcıoğlu Kadroya Katıldı
Kanal D ekranlarında perşembe akşamları yayınlanan ve seyircinin ilgi ve beğeniyle takip ettiği Camdaki Kız’ın kadrosuna usta oyuncu Erhan Yazıcıoğlu katıldı.

Kanal D ekranlarında perşembe akşamları yayınlanan ve ünlü yazara Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden televizyona uyarlanan Camdaki Kız ikinci sezonuyla seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Dizi OGM Pictures tarafından hazırlanıyor ve oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Kanalın da en iyi reyting alan yapımlarından olan dizinin bu sezon sonunda final yapması beklenirken dizinin hikayesine göre kadrosu yeni oyuncularla güçlendirilmeye devam ediliyor. Bir genç ile evli olduğu bir genç kadının geçmişlerinde yaşadıkları kaotik durumların günümüzdeki hayatlarını ciddi şekilde etkilemesi ve geçmişin günümüzü şekillendirdiği öngörüsünün anlatıldığı dizide ağır bir dram ve psikolojik gerilim dolu hikayeler ele alınıyor. Dizinin devam eden bölümlerinde hikayeye yeni oyuncular da diziye dahil oluyor. Bu oyunculardan biri de ünlü oyuncu Erhan Yazıcıoğlu oldu. Erhan Yazıcıoğlu dizide Haluk karakterine hayat verecek.

Erhan Yazıcıoğlu (Haluk) Camdaki Kız’da

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan camdaki Kız’ın kadrosuna usta oyuncu Erhan Yazıcıoğlu Haluk karakteri olarak dahil oluyor. Diziye Hande Ataizi’nin canlandırdığı Cana karakterinin babası Haluk olarak dahil olacak Erhan Yazıcıoğlu’nun dizide yeni bir süreci aktif hale getirmesi bekleniyor. Son bölümde Cana artık özellikle Feride ve Nalan’ın baskılarına daha fazla dayanamayarak uzun süre konuşmadığı ve dargın olduğu babasından yardım istemişti. Önümüzdeki bölümden itibaren ise Cana’nın yardım istediği babası olarak Haluk karakteriyle Erhan Yazıcıoğlu diziye dahil oluyor. Haluk’un dizide kızı Cana’nın yanında olarak, Feride ve Nalan’a karşı onu koruması bekleniyor. Bundan sonraki süreçte seyirci Feride ve Haluk karakterinin çekişmesine ve mücadelesine şahit olacak.

Erhan Yazıcıoğlu Kimdir?

Türk Tiyatro ve dizi sektörünün usta isimlerinden olan ve bugüne kadar pek çok yapımda yer alan usta oyuncu Erhan Yazıcıoğlu bir dönem televizyon sunuculuğu da yapmıştır. 1954 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Erhan Yazıcıoğlu ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa merak salarak tiyatro eğitimleri almış ve İstanbul Şehir Tiyatroları’nda figüran olarak yer almaya başlamıştır. Daha sonra kendini geliştirerek büyük rollerde ve büyük oyunlarda yer alan usta isim ayrıca pek çok dizide yer almıştır. Bunlar arasında,

·         Çatı Katı Aşk

·         Kafalar Karışık

·         Karadayı

·         Kayı

·         Palavra Aşklar

·         ve, Mavi Mavi yer almaktadır.

28-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar