Recep İvedik 7’nin Yayın Tarihi Belli Oldu

Recep İvedik 7’nin Yayın Tarihi Belli Oldu
Merakla ve sabırsızlıkla beklenen Recep İvedik serisi filmlerin sonuncusu olan Recep İvedik 7’nin yayın tarihi açıklandı. Film Disney Plus’ta yayınlanacak.

Türk Sinema tarihinde gişe rekorlarına imza atan ve her biri bir diğerini geçen ünlü film serisi Recep İvedik serisinin son filmi için geri sayım başladı. İlk altı filmi vizyonda gösterime giren ve sinemaseverlerle buluşan recep İvedik serisi filmlerin sonuncusu Recep İvedik 7 ise dijital yayın platformu Disney Plus’ta yayınlanacak. Geçtiğimiz yaz aylarında çekimleri Ayvalık’ta yapılan ve büyük merak uyandıran film aynı zamanda Disney Plus’tan adlığı ücretle de gündeme gelmiş ve günlerce konuşulmuştu. Başrolünde ünlü oyuncu Şahan Gökbakar’ın yer aldığı ve senaryosunu yine Şahan Gökbakar’ın kaleme aldığı film merakla bekleniyordu. Ülkemizde Haziran ayında yayına başlayan ve bugüne kadar pek çok ünlü isimle anlaşma yapan Disney Plus Şahan Gökbakar’la da Recep İvedik 7 ve dizi için el sıkışmıştı. Yaz aylarında yoğun şekilde çalışan filmin ekibi sonunda filmi yayına hazır hale getirdi ve recep İvedik 7 için son sayılmaya başlandı.

9 Aralık’ta Yayınlanacak

Çamaşırhane Film tarafından hazırlanan ve Şahan Gökbakar’ın hem senaryosunu yazdığı ve hem de başrolünde yer aldığı recep İvedik 7 Filminin yönetmen koltuğunda Togan Gökbakar oturuyor. Ayvalık'ta çekilen ve kadrosunda recep İvedik serisi filmlerde rol alan oyuncuların yanı sıra yeni isimlerin de rol aldığı Recep İvedik 7’nin yayın tarihi 9 Aralık Cuma günü olarak belirlendi. Disney Plus abonelerinin heyecanla beklemeye başladığı film daha şimdiden platforma taze kan sağlamış durumda. Yeni abonelerin yapılmaya başlandığı platform, film için tanıtımlarını da yoğun şekilde yapmaya başladı.

Recep İvedik 7 Oyuncuları Kim ve Konusu Ne?

Recep İvedik serisi 6 filmin devamı olan ve ancak buna karşın bağımsız bir hikayeyi seyirciyle buluşturacak recep İvedik 7 filminde rol alan isimler arasında

·         Şahan Gökbakar (Recep İvedik)

·         Öznur Serçeler (Avukat Hanım)

·         Nurullah çelebi (Nurullah sağlam)

·         İrfan Kangı

·         Eray Türk

·         Selami Çalışkan ve

·         Murat Ergür bulunuyor.

Recep İvedik 7 Filmi, şehir hayatı ve ekonomik koşullar sebebiyle bunalan Recep İvedik, en yakın arkadaşı Nurullah Sağlam’ı da peşinden sürükleyerek yeni bir maceraya atılır. Recep İvedik, babaannesinden kendisine miras kalan köy evine gider. Ancak burada büyük bir çevre felaketi yaşanmaktadır ve recep İvedik duruma müdahale eder. Recep İvedik 7 9 Aralık Cuma Günü Disney Plus’ta.

24-11-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar