Erkeğe Güven Olmaz Dizisi Sete Çıktı

Erkeğe Güven Olmaz Dizisi Sete Çıktı
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak yeni dizilerden olan ve Pastel Film tarafından hazırlanan Erkeğe Güven Olmaz dizisi sete çıkarak çekimlere başladı.

Bu sezon pek çok yapımında hüsran yaşayan Fox Tv yeni dizilerinin bir an önce yayına girmesi için büyük çaba harcıyor. Yapım şirketlerine sipariş edilen diziler hazırlıklarını hızlandırırken bu dizilerden biri olan ve Pastel Film tarafından hazırlanan Erkeğe Güven Olmaz (EGO) dizisi hazırlıklarını tamamlayarak sete çıktı ve çekimlere başladı. Aşk ve Macera türünde ele alınan ve Erkan Birgören ve Tuna Görgün’ün senaryosunu kaleme aldığı Can Sinan’ın süpervizörlüğünü yaptığı Erkeğe Güven Olmaz dizisinin çekim startı Antalya’da verildi. Yönetmen koltuğunda Doğa Can Anafarta’nın oturduğu dizide Alperen Duymaz ve Aslı Pamuk başrolleri paylaşıyor. Kanalın büyük önem verdiği ve reyting beklediği yapımlardan olan Erkeğe Güven Olmaz dizisinin çekimlerinin ardından aralık ayı sonu gibi hazır hale gelerek yayına girmesi bekleniyor.

Erkeğe Güven Olmaz Konusu Ne?

Pastel Film tarafından hazırlanan ve Fox Tv’de seyirciyle buluşacak olan Erkeğe Güven Olmaz dizisinin çekimleri başladı. Tüm ekibin katılımıyla çekimleri start verilen dizi, Elif’le Erhan’ın büyük aşkını anlatmaktadır. Dizide Elif ve Erhan nişanlıdırlar ve en büyük hayalleri bir an önce evlenerek bir yuva kurmaktır. Ancak bu büyük aşk büyük bir sınamayla karşı karşıya kalacaktır. Rutin giden hayatlarında Erhan’ın trajik aldanışı her şeyi değiştirecektir. Erhan çok büyük bir borçla karşı karşıya kalır. Elif ve Erhan’ın hayatı bu haberle bir anda tepe taklak olurken ödemeleri neredeyse imkansız olan bu borç ikili arasında da aşkın sınanmasına sebep olacaktır. Erhan’ın patronu Sibel bu borcu ödemesi için Erhan’a inanılmaz bir teklifte bulunur. Ancak bu teklifle birlikte Erhan’ın, Elif’in ve Sibel’in hayatları bir daha asla eskisi gibi bir rutin içinde olmaz ve tamamen değişir.

Erkeğe Güven Olmaz Oyuncuları Kim?

Fox Tv ekranlarında aralık sonu ocak ayı başı gibi ekrana gelmesi beklenen yeni dizi Erkeğe Güven Olmaz’ın kadrosunda ünlü isimler bir araya geliyor. Dizide yer alan oyuncular arasında

-          Alperen Duymaz (Erhan)

-          Aslı Pamuk (Sibel)

-          Ahmet Kayakesen

-          Rüya Helin Demirbulut

-          Hülya Gülşen Irmak

-          Derya Beşerler

-          Can Adalıer

-          Emirhan Dönmez

-          Tuna Orhan

-          Naz Sayıner

-          Ahmet Şeniak ve

-          Erdal Küçükkömürcü yer alıyor.

07-12-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar