Erkeğe Güven Olmaz Dizisinin Oyuncu Kadrosu Netleşiyor

Erkeğe Güven Olmaz Dizisinin Oyuncu Kadrosu Netleşiyor
Fox Tv için hazırlıkları süren ve Pastel Film tarafından hazırlanan Erkeğe Güven Olmaz’ın oyuncu kadrosu şekilleniyor. Diziye yeni oyuncular katıldı.

Televizyonlarda erken final yaparak seyirciye veda eden dizilerin yerine kanal yönetimleri yeni yapımları akışa koymak için yapım şirketleriyle yoğun bir mesai içinde çalışıyorlar. Bu sezon pek çok yapımla seyirci karşısına çıkan Fox Tv erken final yapan dizilerinin yerine yayına koyacağı ve Pastel Film tarafından hazırlıkları süren Erkeğe Güven olmaz dizisini heyecanla bekliyor. Pastel Film tarafından hazırlıklarında sona gelinen ve şu sıralar yoğun bir şekilde cast çalışması devam eden dizinin kadrosuna son olarak iki isim daha katıldı. Başrolünde Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz’ın yer alacağı Erkeğe Güven Olmaz’ın kadrosuna başarılı oyuncular Her oyuncuyla kadrosu dahada şekillenen dizinin çok kısa bir süre sonra sete çıkması ve en geç aralık ayı içinde ekrana gelmesi bekleniyor. Ahmet Kayakesen ve Hülya Gülşen Dahil oldu.

Erkeğe Güven Olmaz Sıkı Hazırlanıyor

Pastel Film tarafından Fox Tv için hazırlıkları süren ve yakında sete çıkacak olan yeni dizi Erkeğe Güven Olmaz’ın oyuncu kadrosu yavaş yavaş şekilleniyor. Daha önce Alperen duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’la el sıkışan yapım şirketi oyuncu kadrosunu bir an önce tamamlayarak çekimlere başlamak istiyor. Halen kadrosunda Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve Erdal Küçükkömürcü’nün yer aldığı ve merakla beklenen kadın ve aldatma konulu dizinin kadrosuna son olarak başarılı iki oyuncu daha katıldı. Diziye Tuncay karakteri olarak Ahmet Kayakesen ve Şükran karakterine hayat vermesi için de başarılı oyuncu Hülya Gülşen dahil oldu. Dizinin cast çalışmaları halen yoğun şekilde devam ediyor ve belirlenen oyuncularla görüşmeler sürüyor.

Erkeğe Güven Olmaz Konusu Nedir?

Pastel Film için hazırlıkları süren ve yönetmen koltuğunda Doğa Can Anafarta’nın oturacağı ve senaryosunu A. Orçun Okşar, Zafer Özer Çetinel ve Gülsev Karagöz’ün kaleme aldığı Erkeğe Güven Olmaz için hazırlıklar tamamlanmak üzere. Merakla beklenen dizide, evlilik planları yaparken büyük bir borçla karşı karşıya kalan Erhan’ın (Alperen Duymaz) patronu Sibel’den (Melisa Aslı pamuk) aldığı ilginç teklifle hayatı bir anda tamamen değişir. Erhan’ın hayatı aldığı teklifle birlikte başka bir yöne savrulurken herkesi etkileyen ve kuşatan bir hikaye sarmalı başlar.

12-11-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar