Erkeğe Güven Olmaz’ın İlk Fragmanı Yayınlandı

Erkeğe Güven Olmaz’ın İlk Fragmanı Yayınlandı
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve Pastel Film tarafından hazırlanan Erkeğe Güven Olmaz’ın merakla beklenen fragmanı yayınlandı.

Fox Tv ekranları için hazırlanan ve Pastel Film tarafından projelendirilen Erkeğe Güven Olmaz dizisi seyircinin merakla beklediği dizilerden biri. Yeni yılda ekrana gelecek dizi geçtiğimiz haftalarda sete çıkarak çekimlere başlamıştı. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dizi Erhan Birgören ve Tuna Güngör tarafından kaleme alınırken dizinin yönetmen koltuğunda Doğa can Anafarta oturuyor. Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un başrol oynadığı Erkeğe Güven Olmaz dizisinin merakla beklenen ilk tanıtımı yayınlandı. Fox Tv ekranlarının en güçlü yapımlarından olması beklenen ve kanalın büyük umut bağladığı EGO’nun yayınlanan ilk tanıtımı seyirci tarafından oldukça beğenildi. Yakında ibaresiyle yayınlanan tanıtımın ardından seyirci şimdi de dizinin yayın tarihini beklemeye başladı.

İlk Tanıtım Yayınlandı

Pastel Film tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanacak Erkeğe Güven Olmaz dizisinin merakla beklenen tanıtımı yayınlandı. Başrolünde Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un rol aldığı Erkeğe Güven olmaz dizisinin yayın tarihi henüz belli olmazken yayınlanan ilk tanıtım seyirci tarafından beğenildi. Dizide Elif’le Erhan birbirini çok seven nişanlı bir çifttir. Hayattan en büyük beklentileri evlenmek ve mutlu olmaktır. Ancak bu mutlu çiftin hayatları Erhan’ın trajik aldanışı ile bozulur. Erhan ödenmesi gereken çok büyük bir borçla karşı karşıya kalır. Elif ve Erhan bir iş gezinde böyle bir borçla karşı karşıya kaldıklarını öğrenince hayatları alt üst olur. Erhan’ın bu borcu ödemesinin imkanı yoktur. Ancak tam bu sırada Erhan’ın patronu Sibel’in teklifi başta Erhan olmak üzere Elif’in de hayatlarını sonsuza dek değiştirecektir.

Erkeğe Güven Olmaz Oyuncuları Kimler?

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve henüz yayın tarihi belli olmayan Erkeğe Güven Olmaz dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Pastel Film tarafından hazırlanan dizi aşk ve dram türünde ele alınıyor. Heyecanla beklenen dizinin yayın tarihi henüz belli olmazken dizinin yeni yılın ilk ayında ekrana gelmesi bekleniyor. Dizide yer alan oyuncular arasında

·         Alperen Duymaz

·         Melisa Aslı Pamuk

·         Ahmet Kayakesen

·         Rüya Helin Demirbulut

·         Hülya Gülşen Irmak

·         Derya Beşerler

·         Can Adalıer

·         Emirhan Dönmez

·         Tuna Orhan ve

·         Erdal Küçükkömürcü bulunuyor.

31-12-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar