Erkek Severse'nin yayın günü belli oldu

Erkek Severse'nin yayın günü belli oldu
Büyülü bir aşk masalı olarak beIN ORIGINALS kanalında 20 Ocak Perşembe akşamı başlayacak olan “Erkek Severse”de iki çocuğun gözünden farklı dünyaların hikayesi ekrana gelecek.

İzleyicileri büyülü bir aşk masalına hazırlayan “Erkek Severse”nin yayın günü belli oldu. Başrollerini Alperen Duymaz, Büşra Develi ve Görkem Sevindik'in paylaştığı romantik komedi dizisi yeni sezona iddialı hazırlanıyor. Dizi severler Gold Film yapımı yeni dizi Erkek Severse'nin yayın gününü ve hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. Şimdi detaylar

Erkek Severse'nin yayın günü belli oldu

Yönetmen koltuğunda Ömür Atay’ın oturduğu, Aslı Zengin’in senaryosunu yazdığı beIN ORIGINALS dizisi “Erkek Severse”nin tanıtımı çok beğenildi. Hayatın zorluklarıyla tek başına mücadele etmeye çalışan Zeynep’in iş adamı Kenan Acarsoy’la yeni bir aşka yelken açtığı Erkek Severse 20 Ocak’ta ilk iki bölümüyle beIN ORIGINALS kanalında izleyicisiyle buluşacak. 

Erkek Severse'de kimler oynuyor

Başarılı oyuncu Yasemin Kay Allen’in Kenan’ın iş ortağı Yelda karakterine hayat verdiği dizide ünlü oyuncu Görkem Sevindik de Zeynep’in boşandığı eski eşi Oktay karakterini canlandırıyor. Alperen Duymaz, Büşra Develi ve Tolga Güleç'in başrolü oynadığı beIN ORIGINALS yapımı Erkek Severse'de ayrıca; , Çağrı Çıtanak, Asena Tuğal, Ece Özdikici, Aslı Sümen, Bahar Süer, Kayra Orta, Berkay Celal Çetin, Rüzgar Can, Seren Deniz Yalçın, Ayşe Dudu Özdemir, Tahir Yılmaz ve Tuana Gizem Uzunlar gibi başarılı isimler de rol alıyor.   

Erkek Severse'nin konusu nedir?                              

Büyülü bir aşk masalı olarak beIN ORIGINALS kanalında 20 Ocak Perşembe akşamı başlayacak olan “Erkek Severse”de iki çocuğun gözünden farklı dünyaların hikayesi ekrana gelecek. Çocukları Kağan ve Arda ile birlikte yaşayan Zeynep, üniversite yıllarında tutkulu bir aşkla evlendiği Oktay’dan kendini aldattığı gerekçesiyle boşanır. Aşka ve erkeklere olan inancını kaybeden Zeynep, ülkenin başarılı iş adamlarından biri olan Kenan Acarsoy'la tanışınca bakış açısını değiştirir. Karizmatik, sportif ve yardımsever biri Kenan’ın kalbini kazanmak hiç de kolay değildir. Kenan’ın peşindeki kadınlardan biri olan Yelda, Kenan’la yeni başladıkları iş ortaklığını evliliğe taşıma niyetindedir.  Tam bir işkolik olan Kenan, Zeynep’i tanıyınca Yelda ve Zeynep arasında bir karar vermek durumundadır. ilk iki bölümüyle Erkek Severse dizisi 20 Ocak Perşembe akşamı beIN ORIGINALS kanalında. Keyifli seyirler.

13-01-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar