Erkenci Kuş dizisinden ayrıldı! Kanal D'nin yeni günlük dizisine transfer oluyor!

Erkenci Kuş dizisinden ayrıldı! Kanal D'nin yeni günlük dizisine transfer oluyor!
Oyuncu Özgür Özberk, Gold Film'e ait Erkenci Kuş dizisindeki Fabri karakterine veda ediyor. Özberk bakın hangi dizide oynayacak;

Star TV ekranlarının romantik komedi dizisi Erkenci Kuş'un Fabri'si oyuncu Özgür Özberk diziden ayrıldığını sosyal medya üzerinden duyurdu. İnstagram hesabından dizinin başrol oyuncusu Can Yaman ile birlikte olduğu kareyi paylaşıp 'Son sahnemdi, yolu açık olsun kardeşimin' notunu düştü.

KANAL D YE TRANSFER OLUYOR

Oyuncu Özgür Özberk Kanal D'nin yeni günlük dizisi Yaralı Kuşlar ile anlaştığı öğrenildi. Mart ayında ekranlara gelmesi planlanan günlük dizinin kadrosu şekilleniyor. Bölüm çekimleri ise çok yakında başlayacak.

AYNI DİZİDEN BİR AYRILIK DAHA

Cumartesi akşamlarının neşesi Erkenci Kuş dizisinden ayrılan bir başka isim ise Aylin karakterini canlandıran Sevda Yaşar oldu. Oyuncu Sevcan Yaşar da rol arkadaşı gibi instagram hesabından karakterine veda etti. Paylaştığı fotoğrafla birlikte "Ah Aylin vah Aylin! 29. Bölüm itibariyle sana veda ediyorum. Dünya tatlısı ekibimize, rejimize, yapıma, bir tanecik yönetmen ve senaristlerimize oyuncu arkadaşlarıma günün sonunda diyecek bir çift sözüm var: Sizi çok seviyorum! Hepimizin yolu açık olsun" sözlerinde bulundu.

ÖZGÜR ÖZBERK KİMDİR?

Tam adıyla Mehmet Özgür Özberk 6 Eylül 1974 te dünyaya gelmiştir. İstanbul doğumlu olup kendisi gibi oyuncu olan Özge Özberk'in kardeşidir.

Üniversitede Elektrik Mühendisliği bölümünden mezun olmasına rağmen çeşitli kurumlardan tiyatro eğitimi almış kardeşi Özge Özberk ile birlikte 'Özgür Yapımlar' adlı yapım şirketini kurmuştur. Özgür Yapımlar'ın eseri olan N'apcaz Şimdi isimli sinema filminin yönetmenliğini ve senaristliğini üstlenmiştir. Aynı zamanda Ufuk Özkan ve Özge Özberk ile başrolü paylaşmıştır.

Oyunculuğun yanı sıra senaristlik ve yönetmenlik tecrübesi de olan Özgür Özberk 18 Ağustos 2012 tarihinde Deniz Özberk ile evlenmiştir.

2015 yılında Star TV'de yayınlanan Benzemez Kimse Sana yarışma programına katılmıştır.

ROL ALDIĞI BAZI DİZİ VE FİLMLER

2013- Aşkın Bedeli (Yaman) (TV Dizisi)

2010- Mahpeyker Kösem Sultan (Yeniçeri Komutanı) (Sinema Filmi)

2010- Ezel 2.sezon (Özgür) (TV Dizisi)

2009-2011- Arka Sıradakiler (Hakan) (TV Dizisi)

2006- Hatırla Sevgili (Rıza Kurt) (TV Dizisi)

2004- Çemberimde Gül Oya (Cenk) (TV Dizisi)

2001- Tatlı Hayat (TV Dizisi)

1995- Bizim Ev (Murat Demirci) (TV Dizisi)

 

 

06-02-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar