Sevcan Yaşar ve Özgür Özberk Erkenci Kuş dizisinden neden ayrıldı?

Sevcan Yaşar ve Özgür Özberk Erkenci Kuş dizisinden neden ayrıldı?
Erkenci Kuş dizisinde Aylin karakterine hayat veren Sevcan Yaşar ve Fabri karakterine hayat veren Özgür Özberk neden diziden ayrıldı?

Gold Film tarafından Star TV için hazırlanan 'Erkenci Kuş' dizisinin bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde iki oyuncu diziye veda edecek. Demet Özdemir ve Can Yaman'ın başrollerini paylaştığı diziye 'Aylin Yüksel' karakterine hayat veren genç oyuncu Sevcan Yaşar ve 'Fabri' karakterine hayat veren Özgür Özberk veda edecek. Dizinin başarısında büyük rol oynayan 'Aylin' ve 'Fabri' karakteri neden Erkenci Kuş'tan ayrılıyor?

SEVCAN YAŞAR (AYLİN) ERKENCİ KUŞ DİZİSİNDEN NEDEN AYRILDI?

Yapım şirketinden iki oyuncunun ayrılış nedenleriyle ilgili net bir açıklama yapılmadı. Ancak diziyi takip edenlerinde tahmin edeceği gibi, iki karekterinde yaptıkları abartılı olaylar ekran başındakileri çıldırtmış ve senaryonun seyri reytinglere de olumsuz yansımıştı.

Yayınlandığı günden bu zaman Cumartesi günlerinin en çok izlenen yapımı olmayı başaran dizi, son haftalarda yerini Kanal D'de yayınlanan İkizler Memo-Can dizisine kaptırmıştı. Senaryoda yapılan bu büyük değişikliğin nedeninin reytingler olduğu düşünülüyor.

Sevcan Yaşar, diziden ayrıldığını sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafıyla şöyle duyurdu;

"Ah Aylin vah Aylin ! 29. Bölüm itibariyle sana veda ediyorum..Dünya tatlısı ekibimize rejimize yapıma birtanecik yönetmen ve senaristlerimize oyuncu arkadaşlarıma günün sonunda diyecek bir çift sözüm var: Sizi çok seviyorum! Hepimizin yolu açık olsun"

ÖZGÜR ÖZBERK (FABRİ) ERKENCİ KUŞ DİZİSİNDEN NEDEN AYRILDI?

Diziden ayrılışı kesinleşen diğer isim Özgür Özberk ise, Can Yaman ile paylaştığı fotoğrafına "It was my final scene... Son sahnemdi.. Yolu açık olsun kardeşimin" açıklamasını yaparak diziden ayrıldığını doğrulamış oldu.

İki oyuncunun da paylaşımları onbinlerce alırken, seyirciler üzüntüleri yorum kısmından oyuncularla paylaştı.

Erkenci Kuş ve diğer diziler hakkında daha fazla gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin!

04-02-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar