Erkenci Kuş'ta Ayrılık! Utku Ateş Neden Diziden Ayrıldı?

Erkenci Kuş'ta Ayrılık! Utku Ateş Neden Diziden Ayrıldı?
Ekranların sevilen dizisi Star Tv'de yayınlanan Erkenci Kuş'ta şok ayrılık! Dizinin sevilen oyuncusu diziye veda ettiğini bir paylaşımla bildirdi. İşte detaylar!

Gold Yapım tarafından geçtiğimiz yaz sezonunda yaz yayın dönemi için Star Tv’ye yapılan ancak elde ettiği inanılmaz başarı üzerine eylül yayın dönemi ve bütün bir yıl devam etmesine karar verilen Erkenci Kuş bu yaz dönemine de damga vuracak gibi görünüyor. Eğlenceli dizi her bölüm seyirciden tam not alırken reytinglerde de hem yapımcısının hem de yayın kanalı Star Tv’nin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Salı günleri ekrana gelen dizi her ne kadar ilk hızını kaybetmiş gibi görünse de hala en çok seyredilenler arasında yer alıyor. Kanalın ve yapımcı şirketin planlamasında Ocak 2020’ye kadar yayınına devam etmesi düşünülen dizi kadrosuna kattığı oyuncularla oldukça güçlenmişti. Ancak başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir’in olduğu dizi de şok bir ayrılık yaşandı.

Erkenci Kuş’ta Beklenmeyen Ayrılık!

Ekranların sevilen dizisi Erkenci Kuş her bölümüyle seyirciyi ekranlara bağlamayı başarıyor. Geçtiğimiz yaz döneminde başlayan dizi 47 bölümüyle geçtiğimiz Salı günü ekranlara geldi. Dizi bu yaz döneminde de ara vermeden yayınına devam edecek. Can Yaman, Demet Özdemir, Öznur Serçeler, Özlem Tokaslan, Berat Yenilmez, Birand Tunca ve Utku Ateş gibi deneyimli ve başarılı oyuncuların rol aldığı dizide geçtiğimiz 47. Bölümle birlikte şok bir ayrılık yaşandı. Dizide Yiğit karakterine hayat veren oyuncu Utku Ateş Erkenci Kuş’tan ayrıldığını bir veda mesajıyla duyurdu. Seyirciyi şok eden bu ayrılığın sebebinin ne olduğu açıklanmazken oyuncu Utku Ateş veda paylaşımında “fotoğrafta olan ve olmayan tüm Erkenci Kuş ekibine teşekkürler. En kısa zamanda tekrar karşılaşmak üzere…” açıklamasını yaptı. Beklenmeyen bu ayrılık bir anda sosyal medyada bomba etkisi yarattı.

Utku Ateş Kimdir?

1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Utku Ateş ilk, orta ve lise eğitiminin ardından Bahçeşehir Üniversitesi Sinema ve televizyon bölümünde eğitimini devam ettirmiştir. Çeşitli sahnelerde oyunculuk üzerine eğitim aldıktan sonra değişik reklam ve dizilerde roller almıştır. İlk büyük çıkışını Kurt Seyit ve Şura dizisiyle yapmış ardından Poyraz Karayel, Aile İşi, Çilek Kokusu, Hayat Sırları gibi dizilerde değişik roller üstlenmiştir. Oyuncu aynı zamanda Pek yakında adlı sinema filminde de rol almıştır.

11-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar