Mustafa Keser Konser Sırasında Havuza Düştü

Mustafa Keser Konser Sırasında Havuza Düştü
Depremzedeler için Aydın’ın Kuşadası İlçesinde bir otelde konser veren ünlü isim Mustafa Keser dengesini kaybederek havuza düştü.

Ülkemizde yaşanan büyük deprem felaketinin ardından tüm ülke tek yumruk olarak deprem yaralarını ellerinden geldiğince sarmaya çalışıyor. Tüm dünya ülkeleri de bu büyük felakette Türkiye’nin yanında olurken ünlü isimler bu yardımlarda liderlik etmeyi sürdürüyor. Yapılan yardım kampanyalarında öncü rol oynayan ünlü isimlerden şarkıcılar da üzerlerine düşeni yapıyor. Bu konuda depremzedeler yararına konser veren ünlülerden biri de ünlü şarkıcı yılların deneyimi Mustafa Keser oldu. Ünlü isim Aydın’ın Kuşadası İlçesine getirilen ve geçici yerlerine yerleştirilen depremzedelerin katıldığı gecede şarkılarını seslendirdi. Ünlü isim depremzedelere moral gecesinde şarkılarını söylerken dengesini kaybederek alanda bulunan havuza düştü.

Havuza Düştü

Ülkemizi sarsan büyük depremin ardından evlerini kaybedenler ülkenin değişik yerlerde bulunan yerleşim yerlerine yerleştirildiler. Bunlardan Biri de Aydın’ın Kuşadası İlçesindeki oteller oldu. Depremzedeler için dün ilçede bulunan Kadınlar Denizindeki otelde moral konseri verildi. Ünlü türkücü Mustafa Keser depremzedeler için sahnede şarkılarını seslendirirken ayağının zemine takılması sonucu dengesini kaybederek alanda bulunan havuza düştü. Ünlü ismin havuza düştüğünü gören bir genç hemen havuza atlayarak Mustafa Keser’e yardım etti ve yardımlar sonucu ünlü türkücü Mustafa Keser havuzdan çıkarıldı. Durumu iyi olan Mustafa Keser kulise giderek üzerini değiştirdi ve yeniden sahneye dönerek şarkılarını gece boyu depremzedeler için seslendirdi.

Allah Yardımcınız Olsun

Ünlü türkücü Mustafa Keser konser sırasında zaman zaman depremzedelerle sohbet etti ve çocuklarla ilgilendi. Keser sahnede şarkıları arasında depremzedeler için “Allah yardımcınız olsun. Ben Elazığlıyım. Bizim oralarda varını veren utanmaz derler. Varını verene ne mutlu. Bütün ülkemizin olduğu gibi ben de isin yanınızda olmak için buradayım. Gönül isterdi ki musikimizle sizin karşınıza çıkayım. İnşallah yaralarımızı sardıktan sonra yeniden birlikte oluruz. Allah kimseye yaşatmasın. Acınızı biliyoruz biz de zamanında Elazığ’da depremler yaşadık. Bu depremlerden ders almak ve işimizi daha düzgün yapmak gerekir. Bundan da ders almazsak yuh olsun bize” ifadelerini kullandı. Ünlü türkücü gece boyu depremzedelerle sohbet etti ve şarkılarını seslendirdi. Depremzedelerin Mustafa Keser’in konserinden oldukça memnun oldukları ve zaman zaman şarkılarına eşlik ettikleri görüldü.

26-02-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar