Ersin Korkut yeni köpeğine isim önerisi istedi, sosyal medya yıkıldı!

Ersin Korkut yeni köpeğine isim önerisi istedi, sosyal medya yıkıldı!
Survivor yarışmacısı ve oyuncu Ersin Korkut'un köpeği Mes ölmüştü. Korkut'a Dominik'teyken ölen köpeğinin yerine yeni bir köpek hediye edildi. İşte isim önerileri!

Samimi ve doğal tavırlarıyla televizyon ve sinema dünyasının sevilen isimlerinden biri olan Ersin Korkut son olarak fenoman yarışma programı Survivor'a katılmıştı. Tv8'de yayınlanan ve reyting rekorları kıran yarışmada Ersin Korkut yarışmacı olarak yer aldı. Ünlüler takımında yarışan ve aylardır çok iyi mücadele eden Korkut, sakatlanınca yarışmaya veda etmek zorunda kaldı. Aynı zamanda bir hayvansever olan Korkut'un çok sevidiğiköpeği Mes kendisi yarışma için Dominik'teyken ölmüştü. Haberi çok sonra alan Ersin Korkut çok üzülmüştü. Korkut'a arkadaşları bir sürpriz yaparak yeni bir köpek hediye etti. İnstagram hesabından yeni köpeğine isim önerileri isteyen Korkut'a çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

Ersin Korkut takipçilerinden yardım istedi

Survivor yarışmasında da çok sevilen bir yarışmacı olan Korkut, sinema ve televizyon dünyasının da aranan ve beğenilen isimlerinden biri. Son dönemde yaşadığı talihsizler onu mutsuz etse de arkadaşları sevindirmeyi başardı. Yeni köpeğine isim arayan Korkut sosyal medya hesabından şunları yazdı; "Başta Acun abi ve Acun Medya çalışanlarına teşekkür ederim. Ben üzülmeyeyim diye oğlum Mes’in ölümünü yarışmada kaldığım süre boyunca benden saklamışlar. Elbette duyunca çok üzüldüm. Ama Mes çok güzel bir 12 sene yaşadı. Yaşlıydı ve ömrü malesef bu kadarmış. Arkadaşlarım bana sürpriz yapıp bu minik yavruyu sahiplenmişler. Şimdi İstanbul’da beni bekliyor. Mes’in anısını bu minikle devam ettireceğim. İsim bulma konusunda bana yardımcı olur musunuz? Yeni dostumun adı ne olsun? Yorumlarınızı bekliyorum."

Çok sayıda isim önerisi geldi

Ersin Korkut'un sosyal medyadan yaptığı isim bulmak için yardım çağrısına çok sayıda yorum geldi. Sevimli beyaz bir köpek olan Korkut'un yeni köpeği için ilginç isim önerileri yanında bilindik isimler de yer aldı. Eski köpeğinin adı Mes olduğu için onu çağrıştıran 'Messi' ya da Mes'in tersi 'Sem' gibi öneriler gelirken, Şampiyon, Çarli, Alex gibi çok kullanılan köpek isimleri de önerildi. 'Oğlum' ve Ersin Korkut isminden türetilen Korko, Erko gibi isimler de öneriler arasındaydı.

21-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar