Eser ve Berfu Yenenler Çiftinin Evinde Yangın Çıktı!

Eser ve Berfu Yenenler Çiftinin Evinde Yangın Çıktı!
Geçtiğimiz yıl evlenen Ünlü sunucu ve oyuncu Eser Yenenler ile eşi Berfu Yenenler’in evinde yangın çıktı. İşte haberin detayları!

Her an her Dakka magazin basınında ve sosyal medyada bir olay oluyor. Ünlüler dünyasında yaşanılan her şey bir şekilde bu mecralarda yer buluyor ve gündem olmayı başarıyor. Evli çiftlerden olan ve özellikle sosyal medyada hemen her gün yaptıkları ve ettikleriyle kendilerinden bahsedilen çiftlerden Eser ve Berfu Yenenler çifti de geçtiğimiz günlerde yine magazin basınında ve sosyal medyada yer aldı. Ancak çift ne yazık ki bu sefer her zaman olduğu gibi sevindiren bir gelişmeyle değil de sevenlerini üzen ve endişelendiren bir olayla gündeme geldi. Geçtiğimiz yıl evlenen Eser Berfu Yenenler çiftinin karantina günlerinde talihsiz bir olay yaşadıkları ortaya çıktı. Karantina günlerinde yalnız kalmak için ormanda bir eve taşınan ve yerleşen çiftin yaşadıkları evde yangın çıktı. İşte detaylar!

Şömineden Yangın Çıktı!

Geçtiğimiz yıl evlenen ve her hallerinden mutluluk akan ünlü çiftlerden Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çifti karantina günlerinde daha iyi korunabilmek için orman içinde bir eve yerleştiler. Oğulları da dünyaya geldikten sonra doğa ile iç içe yaşama idealiyle orman içindeki bu evde yaşamaya başlayan aile talihsiz bir olay yaşadı. Orman içinde yaşadıkları bu evde Eser Yenenler evdeki şömineyi yakmaya çalışırken bir anda evde yangın çıktı. Şömine bacasından dumanlar çıktığını gören Yenenler ailesi hemen itfaiyeye haber verdi. Üç saat boyunca korku dolu anlar yaşayan aile daha sonra yangının söndürülmesiyle rahat bir nefes aldı.

Korku Dolu Anlar Yaşadılar!

Karantina günlerinde gözlerden uzak doğayla baş başa, yeşillikler içinde bir evde yaşama hayali kuran Yenenler çifti geçtiğimiz haftalarda yaşadıklarıyla büyük bir korku yaşadılar. Orman içinde yerleştikleri evde tüm aile mutlu bir hayat yaşarken şömineden çıkan yangın bir anda ailenin korku dolu anlar yaşamasına sebep oldu. Şömineyi yakan Eser Yenenler daha sonra şöminenin bacasının alev alması üzerine hemen itfaiyeye haber verdi. Eser Yenenler olayla ilgili “şömineyi yaktık ve sonrasında şömine birden alev aldı. Baca tutuştu. Ne olduğunu anlamadık. Üç itfaiye ekibiyle iki ambulans geldi” ifadelerini kullandı. Olay sonrası üç saat boyunca korku dolu anlar yaşayan çift yangının söndürülmesiyle birlikte rahat bir nefes aldı. Bizde Yenenler ailesine büyük geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

17-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar