Eser Yenenler 2020 için kararını verdi!

Eser Yenenler 2020 için kararını verdi!
Ünlü komedyen Eser Yenenler, yeni yıldan en büyük isteğini açıkladı. Fazla kiloları ile başı dertte olan Eser Yenenler, kararını verdi.

Ünlü komedyen oyuncu Eser Yenenler, yeni yıla dair aldığı kararları ve hayallerini açıkladı. Uzun bir süredir fazla kiloları ile başı büyük dertte olan Eser Yenenler, 2020 yılında bu kilolarından kurtulmayı hedeflediğini açıkladı. 

ESER YENENLER'İN YENİ YIL KARARI!

TV8 ekranlarının sevilen yüzü ünlü şovmen Eser Yenenler, 2020 yılında çok ciddi kararlar aldığını ifade etti. Yılbaşı öncesinde kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Eser Yenenler bu yeni yıldan tek isteğinin fazla kilolarını vermek olduğunu ifade etti. Geçtiğimiz yıl eşi Berfu Yenenler  ile hayatını birleştiren komedyen evlilikten büyük bir keyif duyduğunu da söylemeden geçemedi. Henüz çiçeği burnunda olan Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çifti geçtiğimiz Ekim ayında da Kuzey adı verdikleri oğullarını kucaklarına aldılar.  Yeni baba olan Eser Yenenler, 'Yeni yıldan en büyük dileğim zayıf bir baba olmak.' derken bu yıl bunun için elinden geleni yapacağını da ifade etti.

Eser ve Berfu Yenenler çifti, geçtiğimiz aylarda bebekleri Kuzey çekilen fotoğrafı kendi sosyal medya hesabları olan Instagram'da paylaştı.  Babalığın yeni yeni tadına varan ekranların gülen yüzü Eser Yenenler, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa "Çekirdek Aile Hatırası" notunu da düştü. Ünlü çift Berfu - Eser Yenenler'in bu paylaşımı, çok kısa bir süre içerisinde on binlerce beğeni ve yorum aldı. Takipçilerinin bu güzel yorumları çifti çok mutlu etti. Bakalım Eser Yenenler yeni yıldan dilediği gibi  zayıf bir baba olabilecek mi?

Eser Yenenler Kimdir?

Başarılı isim Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa‘da dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğretimini Bursa tamamlamıştır. 11 yaşından itibaren tiyatroya gönül veren Eser Yenenler bunun için de bir çok eğitim almıştır. Henüz 6 yaşında iken babasını kaybeden başarılı sunucu ve oyuncu Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezundur. Tiyatroya ilgisinden ötürü Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu’nda, Bursa Devlet Tiyatrosu’nda, İstanbul Akademi Hayat’ta ve son olarak 2006 yılında da Yılmaz Erdoğan‘ın yönettiği BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) Mutfak’ta yer almıştır. İlk oyunculuk deneyimini ise 2003 yılında ATV ekranlarında yayınlanan Aliye dizisindeki Özgür karakteri ile yapmıştır. İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile birlikte  Star TV’de 3+1 programında yer aldı. 2015 yılında ise Bana Baba Dedi filminde başrol oynadı. 

Filmografisi
2003 - Aliye
2006 - Fırtına
2006 - 2007 Bir Demet Tiyatro
2008 - 2011 Çok Güzel Hareketler Bunlar
2012 - Eyvah Düşüyorum
2013 - Benzemez Kimse Sana (TV programı)
2013 - 3 Adam
2013 - Yetenek Sizsiniz Türkiye
2015 - Bana Baba Dedi

2018 - 2019 - Eser Yenenler Show

13-01-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler