Eser Yenenler Show’un bu haftaki konukları çok konuşulur!

Eser Yenenler Show’un bu haftaki konukları çok konuşulur!
TV8'in sevilen programı Esen Yenenler Show'un günü değişti ve bomba konuklarla bu akşam ekranlarda. Eser Yenenler Show’un bu haftaki konukları ise çok konuşulur!

Sevilen show programı Eser Yenenler Show’da bu hafta bir değişiklik yapıldı ve perşembeleri yayınlanan program bu hafta, bu gece (12 Ocak) yayınlanacak. TV8 ekranlarının en sevilen show programı olan Eser Yenenler Show’un bu haftaki konukları ise çok konuşulacak. Eser Yenenler Show'da yine TV8'de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin sevilen oyuncuları konuk olarak yer alacak.Yayın günü bu haftaya özel değişen Eser Yenenler Show, bu akşam saat 23:30'da TV8 ekranlarında olacak.

Eser Yenenler Show’da sürpriz konuklar

Acun Medya bünyesinde bulanan TV8'de sezona iddialı başlayan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi Acun Ilıcalı'nın da üzerinde titizlikle durduğu yapımlardan biri. Ilıcalı'nın her fırsatta tanıtımını yaptığı dizi oyuncularından Demet  Özdemir ve dizinin hikayesini kaleme alan Gülseren Budayıcıoğlu ve Acun Ilıcalı bu akşam Eser Yenenler Show'un konukları olacak. Seyircilere büyük bir sürpriz olacak programda Acun Ilıcalı, Demet Özdemir ve Gülseren Budayıcıoğlu hem diziyi anlatacak hem de bol bol sohbet edilecek. TV8'de çarşamba akşamları yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 2. bölümü ise 15 Ocak Çarşamba günü yayınlanacak.

Acun Ilıcalı'dan büyük sürpriz

Acun Ilıcalı'nın üzerinde durduğu ve tanıtımına çok önem verdiği Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ilk bölümü yılbaşı öncesi 25 Aralık'ta ekranlara gelmişti. Yılbaşı arası verilen dizinin 2. bölümü ise bu hafta çarşamba günü ekrana gelecek. Diziyi sürekli gündemde tutmaya çalışan Acun Ilıcalı diziden O Ses Türkiye yılbaşı özel programında da bahsetmiş ve ilk bölümün reyting durumundan memnuniyetini dile getirmişti. Dizinin tanıtımı için her fırsatı değerlendiren Ilıcalı, son olarak perşembe geceleri yayınlanan Eser Yenenler Show’un yayın gününü değiştirerek  Doğduğun Ev Kaderindir'in güzel oyuncusu Demet Özdemir ve hikaye yazarı Gülseren Budayıcıoğlu ile birlikte programa katılıyor.

Sezona damga vuracak dizi

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yeni sezona damga vuracak yapımlardan biri olmaya aday. Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek çekilen dizinin başrollerinde İbrahim Çelikkol,  Demet Özdemir, Engin Hepileri ve Zuhal Gencer var. Mehdi ve Zeynep'in aşk hikayesini anlatan dizinin yapımcılığını ise OG Medya üstleniyor. Doğduğun Ev Kaderindir TV8'de çarşamba akşamları saat 20:00'da yayınlanıyor.

12-01-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar