Eser Yenenler ve Eşi Yüksek Kira Sebebiyle Taşındı

Eser Yenenler ve Eşi Yüksek Kira Sebebiyle Taşındı
Ünlü çift Eser ve Berfu Yenenler sosyal medyada sık sık paylaştıkları evlerini aşırı kira artışı sebebiyle boşaltma kararı aldı.

Son zamanlarda ev ve kira fiyatlarında yaşanan artışlar sadece vatandaşları değil aynı zamanda kirada oturan ünlü isimleri de olumsuz yönde etkilemeye başladı. Ülkemizde yaşanan olumsuz fiyat tablosu pek çok alanda kendini hissettiriyor. Döviz kurlarında yaşanan artışlara bağlı olarak akaryakıt fiyatları ve buna bağlı olarak da tüm sektörle5de yaşanan fiyat artışları herkesi etkilemeye devam ediyor. Özellikle kirada oturanlar için aşırı fiyat artışları tam anlamıyla bir ekonomik kriz noktasına geldi. Sadece vatandaşları değil kirada oturan ünlülerin de yaşadığı bu olumsuz tabloyu son olarak ünlü çift Eser Yenenler ile eşi Berfu Yenenler yaşadı. Kirada oturan çift ev sahiplerinin kiraya yapmak istediği yüksek zam sebebiyle oturdukları evden taşınma kararı aldı.

Müstakil Evlerinden Taşınıyorlar

Ünlü komedyen ve oyuncu Eser Yenenler ailesi kirada oturdukları evi aşırı kira artışı talebi sebebiyle değiştirme kararı aldı. Son zamanlarda hemen her üründe olduğu gibi ev ve kira fiyatlarında da yaşanan aşırı artışlar herkes gibi ünlü isimleri de etkiliyor. Ünlü isimler özellikle ev sahiplerinin aşırı kira artışı talepleri sebebiyle zor durumda kalıyor ve ev değiştirmek zorunda kalıyor. Son olarak bu isimlere Eser ve Berfu Yenenler çifti de katıldı. Çift Kemerburgaz’da orman içinde olan müstakil lüks evlerini ev sahibinin kira ücretinde talep ettiği yüksek meblağ sebebiyle değiştirme kararı aldı. Çift bugüne kadar yaşadıkları bu evde pek çok sorun yaşasa da ve hatta yangınla bile karşılaşsalar da değiştirmemiş ve bu evde yaşamaya devam etmişlerdi. Sık sıkı sosyal medya hesaplarından paylaşımlarında bu evi mekan olarak da kullanan çift sonunda bu evden taşınmaya karar verdiler.

4 Kat Artış Talep Edildi

Eser ve Berfu Yenenler ailesi oturdukları Kemerburgaz’da orman içindeki müstakil evi, aşırı kira artışı talebi sebebiyle değiştirme kararı aldı. Ev Sahibinin kirayı dört katına çıkarıp ihtarname göndermesi, ihtarnamede Eser ve Berfu Yenenler çiftinin evde sürekli çekim yapıp sosyal medyada paylaştığı için evin değerini düşürdüğünü iddia etmesi üzerine Yenenler çifti evi boşaltma ve başka bir yere taşınma kararı aldı. Yeni bir ev bulan çiftin çok yakında Kemerburgaz’daki evi boşaltacağı ve yeni evlerine taşınacakları öğrenildi.

13-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar