Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 156. bölüm izle!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 156. bölüm izle!
Reyting rekortmeni dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümüyle bu akşam Atv ekranlarında. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 156. bölümü izlemek için bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Heyecan dolu aksiyon sahneleriyle reytinglerde öne geçmeyi başaran Atv'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 156. bölümüyle bu akşam saat 20:00'da Atv ekranlarında olacak. Başrolünde Oktay Kaynarca'nın olduğu fenomen dizi EDHO, bu hafta da yine seyirciyi ekrana bağlayacak. Çakırbeyli ailesinin mafayatik mücadelesini konu alan EDHO'nun yeni bölüm fragmanı seyircinin heyecanını arttırmıştı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 156. bölümü izlemek için sizler için oluşturduğumuz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

EDHO 156. bölüm yine çok konuşulacak!

Atv'nn en çok izlenen ve sosyal medyada da senelerdir ilgiyle takip edilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi aşk, aksiyon, tuzak, mücadele ve çatışma dolu sahneleriyle her hafta izleyicinin dikkatini çekmeyi başarıyor. Çakırbeyli ailesinin lideri olan Hızır ve arkadaşlarının intikam dolu yer altı mücadelesi ekranlara her hafta damgasını vuruyor. Atv'nin iç yapımı olan EDHO'nun başarılı bir castı var. Naz Elmas, Selda Alkor, Burak Sergen, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sabina Toziya gibi sevilen oyuncuların olduğu EDHO'da sık sık konuk oyuncular da yer alıyor. Onur Tan, Zübeyir Şaşmaz, Baran Özçaylan'ın yönetmen koltuğunu paylaştığı dizi bu hafta da oldukça hareketli sahnelerle karşınızda olacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 156. bölüm izlemek için yukarıdaki linki  kullanabilirsiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 156. bölümde neler olacak?

Fragmanı yayınlanan EDHO 156. bölüm yine heyecan dolu sahneleriyle sizlerle olacak. Hızır'ın oldukça hırslı ve öfkeli olduğu görülen sahnelerde kurulan tuzakların boşa çıktığı anlaşılıyor. Nasuh'u kurtuğu tuzakla ele geçiren Hızır'ın asıl amacı asıl patronu öğrenmektir. Nasuh'u döverek gerçek patronu öğrenmek istemektedir. Bunun için Tufan'a aktarılacak olan paraya el koyma planı da yapan Hızır, çok dikkatli davranmalıdır. Bicoları harekete geçirmeden ve fazla kayıp vermeden bu işin altından kalkması gerekmektedir. Fakat Hızır'ın adamları bastıkları mekanda çatışmaya girmiş ve çok fazla kişi ölmüştür. Yeni bir düşman cephesi açılan Hızır artık ailesini korumak için daha fazla çaba göstermek durumunda. Bahar'ın içten içe büyüyen öfkesi, Bicoların yeni planları ve Demet'in atacağı yeni adımlar... Hepsi bu akşam yayınlanacak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 156. bölümde sizi bekliyor. İyi seyirler...

11-02-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar