Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 160. bölüm izle!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 160. bölüm izle!
Ekranların uzun soluklu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümüyle bu akşam Atv'de. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 160. bölüm izlemek için bağlantıyı kullanın...

Atv'de yayınlanan ve ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO), 160. bölümüyle bu akşam yayınlanıyor. Oktay Kaynarca'nın başrolünde olduğu sevilen dizi EDHO'da, her hafta birbirinden farklı oyunlar ve planlar, aksiyon dolu sahnelerle ekrana geliyor. Kaynarca'nın canlandırdığı Hızır karakteri izleyiciler tarafından oldukça beğenilirken, gelişen olaylar seyirciyi ekrana bağlıyor. Sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 160. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

EDHO'da olaylar durulmuyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sürükleyici senaryosu ve oyuncu kadrosuyla başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Abisinin intikamını almak için önce cezaevine ve daha sonra yer altı dünyasına giren Hızır Çakırbeyli ve adamlarının mafya gruplarıyla güç mücadelesi konu ediliyor. Oyuncu kadrosunda, Oktay Kaynarca, Naz Elmas, Selda Alkor, Burak Sergen, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sabina Toziya gibi başarılı isimlerin olduğu EDHO her salı saat 20:00'da  Atv ekranlarında yayınlanıyor.

EDHO'da ortalık yine karışık geçen hafta Çakırbeyliler'in sabrını zorlayan Boran tüm planları alt üst etmişti. Boran masanın ve Hızır'ın tüm planlarını bozmuş ve başına buyruk hareket etmişti. Tekin'in ölümcül yara almasına sebep olan Baron intikam almak için bir hamle daha yaparak Bicolar'ın evine baskın düzenlemişti. Burada kötü bir sürprizle karşılaşan Boran için kötü son yaklaşıyordu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 160. bölümde neler olacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 160. bölüm fragmanında ise Boran'ın ölüm haberi veriliyor. Heyecanla beklenen bu akşam yayınlanacak yeni bölümde, "Biz kardeşimizi vuranı da, kardeşlerimizi birbirine düşüreni de affetmiyoruz!" sözü fragmana damga vuruyor. Bicolar Bahar'ın ölümünden sorumlu tuttukları Boran'ı affetmiyor. Boran'ın ölümü onu kardeş gibi gören Behzat ve İlyas'ı derinden yaralıyor. Artık onları dizginlemek mümkün değil. Tekin ise babası gibi gördüğü Boran'ın son nefesinde yanında olamamanın sıkıntısı içinde olacak. Düşmanları Hızır ve Çakırbeyliler'i artık güçten düştüler gibi görürken gelecek yeni hamlelerin şokunu yaşayacaklar. Hızır'ın talimatına göre Boran, onu öldürenler toprağa girmeden defnedilmeyecek. Bicolar mutlaka bulunacak ve intikam alıacak. Yine heyecan dolu bir bölümle ekrana gelecek EDHO 160. bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

17-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar