Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 168. Bölüm izle!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 168. Bölüm izle!
Ekranların en uzun soluklu dizilerinden bir olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonda da yine çok iddialı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 168. Bölüm izle!

Televizyonların en çok izlenen dizisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 168. Bölümüyle bu akşam Atv ekranında olacak. Oktay Kaynarca, Sanem Çelik, Ali Sürmeli, Hüseyin Avni Danyal, Ozan Akbaba gibi başarılı oyuncularla 6. Sezona başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) bu akşam yine heyecan dolu bir bölümle seyirci karşsına çıkıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 168. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. EDHO 168. Bölüm canlı izle!

EDHO 168. Bölüm canlı izle!

Atv'de salı akşamlarının en çok izlenen dizisi olan EDHO yeni sezona da oldukça iddialı başladı. Reyting oranlarında değişme olmayan dizi yeni sezonda da zirveye oynuyor. Oktay Kaynarca'nın başrolde olduğu dizide Çakırbeyli ailesi ve ailenin düşmanlarıyla yapılan amansız mücadele konu alınıyor. Kaynarca'nın canlandırdığı Hızır Çakırbeyli karakteri güçlü ve herkese gücü yeten bir karakter. Hem aile içerisinde hem de dışarıya karşı saygın bir kişiliğe sahip olan Hızır, intikam alacağı zamanları çok iyi bilen ve bunu başaran biri. Kardeşi ve yeğeninin başına buyruk davranışlarıyla uğraşmak durumunda kalan Hızır Reis, kanları deli akan iki yakınına da sözünü geçirmekte zorlanır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 168. Bölüm izle!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 168. Bölümde neler olacak?

Yeni sezonda kardeşi İlyas ve Yeğeni Alparslan'ın başına açtığı işlerle uğraşan Hızır Çakırbeyli'yi EDHO 168. Bölümde de yine kötü bir sürpriz bekliyor. Suların durulmadığı Çakırbeyli ailesinde Alparslan'ın açtığı sorunlarla uğraşılırken diğer yandan İlysa da bo durmaz. Hızır kendisini ölüme götürme hamlesi yapan Bahar Sincanlı'yı affetmişti. Fakat İlyas, Bahar Sincanlı'nın kalemini kırıyor. İlyas'ın Bahar'ın ölüm emrini vermesi Hızır Reis'i zor bir karar almak durumunda bırakır. Alparslan'ın başının büyük bir belaya girdiği, Korkmazlar, Çakırbeyliler ve Sincanlılar ailelerinin düşmanlıklarının arttığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 168. Bölüm bu akşam saat 20:00'da Atv'de. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 168. Bölüm canlı izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz… İyi seyirler...

20-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar