Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 181. Bölüm izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 181. Bölüm izle
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 181. bölüm izle: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izleyin.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 181. bölüm izle; ATV'den ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu akşam 181. bölümüyle ekrana geliyor. Son derece ilgi gören dizinin yeni bölümü tek parça ve full HD olarak nasıl izlenir? Her bölümü televizyonda ekrana gelmesinin ardından dijital platformlardan izlenebilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümünü bu sayfadan izleyebilirsiniz. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 181. bölüm izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Sanem Çelik, Ali Sürmeli, Hüseyin Avni Danyal, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sabrina Toziya, Turgay Tanülkü, Yalçın Hafızoğlu, Pelin Akil, Engin Benli, Turgut Tunçalp, Emir Benderlioğlu ve Ceren Benderlioğlu gibi isimler yer alıyor. Her bölümü milyonlarca izleyici tarafından heyecanla takip edilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümü en kolay hangi şekilde izlenir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 181. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 181. bölüm özeti

Ceylan Çakırbeyli, Ebru'nun aileye yaptığı ihanet nedeniyle kendine gelemez. Cihan'ı denklemden çıkarmak istemesine karşın Hızır bunu kabul etmez. Ceylan buna rağmen hamlesini yapar. Fuat'ın kafasını çıkarması için kendisini hedefe koyar. Hapishanedeki Alparslan'ın geçirebileceği tehlikelere şimdi de Ceylan'ın kendisini tehlikeye atması eklenince Hızır sevdiklerini korumak için yeni bir oyunu devreye sokar. Kaya, Didem'i kaçırmaya çalışırken hayatını kaybeder. İdris Reis, bu büyük kaybı nedeniyle Hızır ve Haşmet'e fazlasıyla bilenir. Yaman Korkmaz, İdris Reis'i tüfeye düşürmeyi başarır ve İdris Reis geçmişteki kapalı defterleri yeniden açarak tüm akrabalarını memleketten getirtir. Çakırbeyli ailesi kendisine yeni bir düşman ailesi daha edinir. Tufan Reis ise iki aile arasında kalır. Hızır Çakırbeyli'de ortamı yumuşatmak için hamleler yapsa da başarılı olamaz. Yaman Korkmaz, Cihan'ın ortadan kaldırılması sonrasında yeğeni Özcan'ı da Hızır Ali'nin üstüne salar. Attığı bu hamle nedeniyle Façalılar ve İdris Reis arasındaki gerilimi arttırır.

02-02-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar