Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 185. bölüm izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 185. bölüm izle
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 185. bölüm izle; 185. bölümü ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD izlemek için detaylar.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 185. bölüm izle; Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 9 Mart Salı akşamı 185. bölümüyle ekranda. Bir iftira nedeniyle hapse giren Hızır Çakırbeyli, kendisini bu zor durumun içerisinden kurtarabilecek midir? Hızır ve Alparslan'ın yokluğunda, abisinden aldığı emirle işlerin başına geçen İlyas'a büyük görev düşmektedir. Çakırbeyli ailesi başlarındaki tüm sıkıntılar sürerken bir çıkış yolu aramaktadır. Soluksuz bir heyecanın yaşanacağı bölüm için dizinin sevenleri merak içerisinde. İzleyicilerin diziyi izleme yollarının başında televizyonun ardından internet geliyor. Bu akşam ekranda olan bölüm biter bitmez internet üzerinden kolayca izlenebilir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 185. bölüm izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Sanem Çelik, Ali Sürmeli, Hüseyin Avni Danyal, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sabrina Toziya, Turgay Tanülkü, Yalçın Hafızoğlu, Pelin Akil, Engin Benli, Turgut Tunçalp, Emir Benderlioğlu ve Ceren Benderlioğlu gibi isimler yer alıyor. ATV ekranlarında 6. sezonu devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, adım adım 200. bölümde doğru ilerliyor. Türkiye'nin en çok izlenen dizileri arasına adını sokan sevilen dizi bu akşam 185. bölümüyle ekrana gelecek. Bu akşam ekranda olacak yeni bölümü ekrana geldikten hemen sonra atv.com.tr adresinden ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin YouTube kanalından tek parça ve full HD izleyebilirsiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 185. bölüm özeti

İlyas Çakırbeyli, abisi Hızır Çakırbeyli'den aldığı talimatla birlikte Alparslan'ın da yokluğunda ailenin söz sahibi üyesi olur. Özcan tarafından kurgulanan pusuyla canından olma tehlikesiyle karşı karşıya kalan İlyas, hemen bir plan kurgular ve bu plan meyvesini verince İshak'ı pusuya düşürmeyi başarır. Bahar Sincalı'yı canı pahasına koruyan İlyas, Orhan'ın ihanetini öğrenir ve bu sayede Hızır ve Kimsesiz Doğan'ı kurtarabilecektir. Ancak tek dert bu değildir. Haşmet Façalılar ve İdris'in ailesi arasındaki gerginlikle uğraşmaktadır. İdris ve ailesiyle büyük bir uğraş içerisindedir. İçeri giren Hızır ise üstüne atılan pisliği temizlemekle meşguldur. Tuncay ve Hamdi'nin planını çözer. Gece Kuşu'nu ise tuzağa çeker. 

09-03-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar