Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 172. bölüm izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 172. bölüm izle
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 172. bölüm izle; ATV'nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD izlemek için detaylar.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 172. bölüm izle; ATV tarafından hazırlanan ve ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 172. bölüm bu akşam ekranda olacak. Yeni bölüm yine fazlasıyla aksiyon anlarına sahne olacak. Son bölüm, tek parça ve full HD olarak izlemek için tüm detaylar bu sayfada bulunuyor. 172. bölümün yer aldığı internet sayfasına bu sayfa üzerinden ulaşabilirsiniz. Oktay Kaynarca'nın başrol olarak karşımıza çıktığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 172. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Bunun yanında yeni bölüm ile ilgili tüm bilgilere bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 172. bölüm izle

Hızır Reis, hiç istemediği bir karar vermek üzeredir. Yaman Korkmaz ile barış yapmaya karar verir ancak bunu yalnızca çok sevdiği Alparslan için yapar. Alparslan son yaptığı hareket ile Yaman'ın ağabeyi Derman'ın işini kolaylaştırır. İçerdeki Derman herkesten gizli bir şekilde Alparslan'ın yok etmek için planlar yapmaya başlar. Yaptığı planlar da başarılı ilerleyince Alparslan köşeye sıkışır. Hızır Reis, kendisine ağabeyinden kalan bir emanet olan Alparslan'ı korumak için her şeyi yapar. Behzat'ın başına gelenlerin ardından Hızır, Yaman ve yanındakileri yeniden masaya davet eder. Bunu yapmasının tek nedeni Alparslan'ı korumaktır. İlyas ve Ceylan'ın Yaman ile olan düşmanlığına rağmen bunu yapmak zorunda kalır. Attığı adım nedeniyle kimse Hızır'ın yanında durmaz. Bu duruma en büyük tepkiyi koyan kişi Bahar olur. İçerde Alparslan ve dışarıda Hızır kendinden emin adımlarla Korkmazlar'ın kuyusunu kazmaktadır. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 171. bölüm özeti

Behzat'a yapılanların ardından ağabeyi Façalı ortaya çıkar ve bunun hesabını sormak ister. Hızır ile birlikte olayın arkasından giderler ve tüm oklar Derman'ı gösterir. Böylece Hızıl ve Façalı omuz omuza vererek Behzat'a yapılanları ödetmek için yola çıkarlar. Böylece hapishanede bulunan Derman için bir planları vardır. Onlar kendi planlarını uygularken Alparslan da Yaman'ı bitirmeye uğraşır. Alparslan eşine yapılanlar nedeniyle öfkelidir ve intikam için hareket eder. Yaptığı şeylerin ardından tüm mahalleli ve garibanlar büyük bir mutluluk yaşarlar.
 

17-11-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar