Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz yeni sezona ne zaman başlıyor?

Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz yeni sezona ne zaman başlıyor?
Eylül ayına sayılı günler kala canlitv platformu olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezona ne zaman başlıyor, sorusuna cevap aradık

Kısa adı EDHO olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi pek çok dizi gibi yaz tatilinde. Eylül ayına sayılı günler kala diziler hazırlıklarına hız verir. Biz de canlitv platformu olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezona ne zaman başlıyor, sorusuna cevap aradık. Şimdi detaylar.

Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz yeni sezona ne zaman başlıyor?

ATV’nin aksiyoner dizilerinden EDHO, Oktay Kaynarca ve Mustafa Üstündağ gibi popüler isimlerin başrol oynadığı bir dizi. Mayıs ayında sezon finali yaparak tatile giren ve uzun süredir merak edilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, bir aksilik olmazsa önümüzdeki sezonda da ATV ekranlarında yerini alacak. ATV'nin yapımcılığını yaptığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezona ne zaman başlayacağı resmi olarak açıklanmadı. Ama bir gerçek var ki ATV dizileri genel olarak eylül ayının ikinci haftasında yayınlanıyor. EDHO Salı günleri ATV ekranlarında yerini aldığına göre muhtemelen dizinin 10 Eylül Salı günü ekranları şenlendireceğini söylemek yanlış olmaz.

EDHO’da son bölümde neler olmuştu?

İlyas ve Behzat öylesine öfkelidirler ki kendilerine kurulan tuzağı bile fark edemezler. Öfkenin gözlerini kör ettiği İlyas ve Behzat, Zeki'nin namlusunun ucunda eli kolu bağlıdır. Kardeşiyle kader ortağı olan Haşmet'i ise Tahsin’in elinden son anda Hızır kurtarır. Oysaki Hızır, Haşmet’in bir zamanlar hasmıydı. Bu arada Zeki Sivri ise kurduğu oyun sayesinde tek başına başa çıkamayacağı Çakırbeylilere tehlikeli bir düşman salar. Katledilen kardeşlerinin intikamını almak için yeminler eden Selcan’ın ölüm listesinin başında Hızır vardır. Yeni bir hayata başlamak için hazırlık yapan İlyas ve Alparslan'ın mutluluğu, Zeki'nin ele geçirilmesine bağlıdır. Çakırbeyliler ölümcül darbeyi hiç beklemedikleri yerden, tanımadıkları bu yeni düşmandan alacaktır.

Oktay Kaynarca’yı tanıyalım

1965 Malatya doğumlu Oktay Kaynarca ortaokul ve liseyi memleketinde tamamladı.  İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı Yüksek Lisans Bölümünden mezun oldu.

Çocukluğunda bir dönem Berlin’de yaşayan Oktay Kaynarca çocuk oyunlarında yer aldı. Konservatuvar zamanında TRT için "Gençler Dizisi"nde oynadı. İlk profesyonel oyunculuğunu Ali Atik, Ayşegül Atik'le bir çocuk oyununda yapan Oktay Kaynarca fenomen dizi Kurtlar Vadisi ile çıkış yaptı. Konservatuvardan mezun olur olmaz "Kan Kardeşleri" adlı müzikalde Zuhal Olcay, Haluk Bilginer, Celal Perk, Jülide Kural, Derya Alabora ve Ahmet Levendoğlu ile görev yaptı. "Derin Bir Soluk Al" oyunuyla Avni Dilligil "En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü"nü kazandı. Adanalı dizisiyle çıkışına devam eden Oktay Kaynarca 2015 yılında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine başladı.

22-08-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar