Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Tarık Ünlüoğlu’na veda sahnesi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Tarık Ünlüoğlu’na veda sahnesi
Sanat camiamızda eşine ender rastlanan bir vefa ve veda örneğine şahit olduk. Kısa bir süre önce kaybettiğimiz sanatçıyı anma sahnesi düzenlendi.

Sanat camiamızda eşine ender rastlanan bir vefa ve veda örneğine şahit olduk. Kısa bir süre önce kaybettiğimiz sanatçıyı anma sahnesi düzenlendi. Atv’nin iddialı dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Tarık Ünlüoğlu’na özel olarak veda sahnesi çekildi. Bu eşsiz örnek çok konuşuldu ve takdirle karşılandı. Vefanın bir semt ismi olmadığı bir kez daha seslendirilmiş oldu sevgili canlitv takipçileri. Şimdi detaylar...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Tarık Ünlüoğlu’na veda sahnesi

1 Ekim'de yaşama veda eden usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu’nu bütün Türkiye gözyaşlarıyla ebedi istirahatgahına uğurlamıştık. 8 Ekim akşamı Atv’de yayınlana Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ünal Kaplan karakterini canlandıran Ünlüoğlu'na şanına yakışır şekilde hüzünlü bir veda sahnesi çekildi. Sinema ve TV yapımlarında hatta seslendirme ve dublaj çalışmalarında görev yapan Tarık Ünlüoğlu , Akciğer kanserine yenik düşerek 61 yaşında aramızdan ayrıldı. Ölümüyle ünlü sanatçıyla ilgili bir ayrıntı dikkat çekmişti. Yakalandığı Akciğer kanseriyle bir yıldır savaşan Tarık Ünlüoğlu, moral olması açısından dizideki rolünü devam ettiriyordu. Ancak yorgun bedeni bu amansız hastalığa ancak bir yıl dayanabildi ve takdiri ilahinin emrine uyarak zorunlu mekana yolculuk yaptı. Onu seven dostları, dizi yapımcıları usta oyuncuya layık bir veda sahnesi hazırladılar.

EDHO’da veda sahnesi

Son olarak rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde 'Ünal Bey' karakteriyle seyircinin kalbinde taht kuran Tarık Ünlüoğlu ölümünün ardından son bölümde rol aldı ama bu sefer oyuncu değildi. Dizinin 8 Ekim 2019 günü ekrana gelen bölümünde usta oyuncu için bir veda sahnesi yayınlandı. Dizide 'Ünal Kaplan'ın' ölüm haberini alan Çakırbeyli ailesinin üzüntüsü tüm samimiyetiyle ekrana geldi. Ünlüoğlu için hazırlanan veda sahnesi hem dizi oyuncularına hem de ekran başındaki izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Bazı bölümlerden hazırlana bir seçki ile ekrana gelen veda sahnesi umarız bütün dizilere örnek olur.

İyi Uykular!

Bu arada dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca rol arkadaşı ve dostu Tarık Ünlüoğlu'nun veda sahnelerini Instagram hesabından paylaştı. "İyi uykular" notuyla yayınladığı paylaşım beğeniyle izlendi.

Kimdir Tarık Ünlüoğlu

1957 yılında İzmir’de doğan Tarık Ünlüoğlu, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Ankara Devlet Tiyatrosu ve İstanbul Devlet Tiyatrolarında uzun yıllar görev yaptı.  Tiyatro oyunculuğuyla birlikte sinema ve Tv dizilerinde unutulmaz karakterlerei oynadı. Sinema, televizyon ve seslendirme çalışmalarında da karşımıza çıkan oyuncu 1983 yılında Kurt ve Kuzu adlı diziyle dizi sektörüne adım attı. Bir Erkeğin Anatomisi filmiyle sinema sektörüne de katkıda bulunan oyuncu asıl şöhreti Kurtlar Vadisi dizisiyle yakaladı. canlitv olarak bir kez daha kendisine Alah’tan rahmet kederli ailesine ve sanat camiasına başsağlığı diliyoruz.

09-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar