Ünlü Oyuncu Gülenay Kalkan’ın Tarık Ünlüoğlu Özlemi

Ünlü Oyuncu Gülenay Kalkan’ın Tarık Ünlüoğlu Özlemi
1 Ekim 2019 yılında hayata veda eden usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu’nun eşi Gülenay Kalkan’dan eşinin ölüm yıldönümü dolayısıyla duygulandıran paylaşım.

Bazı isimler vardır ki aramızdan ayrıldıklarında bile unutulmazlar. Hayatımızda o kadar yer etmişlerdir ki öldüklerini ve artık aramızda olmadıklarını çoğu zaman anlayamayız bile. Ancak bu durum o kişinin yakınları hele hele yakın akrabaları için pek mümkün olmaz. Hatta ne yazık ki bu kişiler o insanların her an görünmesiyle daha bir acı duyar ve yaşarlar. Bu durum daha çok ünlü isimlerin hayatını kaybetmesiyle yaşanır. Bu isimlerden biri olan ve rol aldığı pek çok yapımla seyircinin gönlünde taht kuran usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu’da ne yazık ki aramızdan ayrılmasıyla pek çok insanı derinden üzdü. Ancak hiç kimseyi eşi Gülenay Kalkan kadar üzmedi. Ünlü oyuncu Tarık Ünlüoğlu 1 Ekim 2019 yılında akciğer kanseri sebebiyle hayata veda etti. Pek çok yapımda rol alan ve rol aldığı yapımlarda varlığını güçlü bir şekilde hissettiren Tarık Ünlüoğlu ölümüyle herkesi derin bir acıya gömdü. Ünlüoğlu’nun her doğum gününü ve ölüm yıldönümünü hala hatırlayan Gülenay Kalkan ise bu acıyı çok daha başka yaşıyor.

Yüreğimde Sönmeyen Ateşin

1 Ekin 2019 yılında akciğer kanseri sebebiyle hayata veda eden usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu hayatını kaybetmesiyle geride acılı pek çok yürek bıraktı. Ancak bunlardan eşi Gülenay Kalkan bu acıyı en çok yaşayandı. Gülenay Kalkan eşi Tarık Ünlüoğlu’nu kaybetmensin ardından onu hiç unutmadı ve her özel günde hatırladı. Son olarak Gülenay Kalkan eşinin ölüm yıl dönümünde sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Kalkan paylaşımında “öteki aleme geçişinin 2. yılı. Yüreğimde sönmeyen ateşin, gözümün gördüğü her yerde, her şeyde sen varsın canım sevgilim. Buluşuncaya kadar…” ifadelerini kullandı. Oyuncu Gülenay Kalkan eşinin doğum gününü de unutmamış ve yine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “sihirli bir gücüm olsaydı ve sana bir hayat hediye edebilseydim. Doğum günün kutlu olsun bir tanem” ifadelerini kullanmıştı.

Gülenay Kalkan Kimdir?

Ünlü ve başarılı oyuncu Gülenay kalkan 26 Nisan 1959 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Okuldan mezun olduktan sonra tiyatro ve dizi ve filmlerde rol almaya başlayan Gülenay Kalkan’ın yer aldığı dizilerden bazıları şunlardır.

·         Suyun Öte Yanı

·         Esteğfurullah yokuşu

·         Ağa Kızı

·         Gümüş

·         Benden Baba Olmaz

·         Aşkın İkinci Yarısı

·         Mazi Kalbimde Yaradır

·         Kocan Kadar Konuş

·         Kalbim Yangın yeri

·         Anne

01-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar