Ev Yapımı 6. Bölüm İzle

Ev Yapımı 6. Bölüm İzle
Karantina günlerine renk katmak için evde kal çağrısına ayak uydurarak evde kalanları yüreklendirmek adına çekilen Ev Yapımı 6. Bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Ev Yapımı 6. Bölüm İzle!Seksenler dizi oyuncularının Birol Güven projesi ile yine bir araya gelirler. Ülkemizi avucunun içerisine alan Korona mikrobunun temizlenmesi için devletimizin başlattığı EVDE KAL çağrısına destek olduklarını göstermek için, Rasim öztekin eşi Esra Öztekin, Şoray Uzun, Elçin Şoray, Nihan Durukan ve eşi Necmi Yapıcı, Murat Aras, Ayşe Tolga, Aşkın Şenol, Zeki Yılmaz, Baran Karaoğlan, Aslı Pektaş  gibi başarılı oyuncuların yer  alarak oluşturdukları projedir. Kendi isim ve ev halleri ile çekilen Ev Yapımı 6. Bölüm ile bu akşam TRT1'de. Ev Yapımı 4. Bölüm canlı izlemek için aşağıdaki bağlantı linkinden ulaşabilirsiniz. 

Ev Yapımı 6. Bölümde Neler Olacak?

Başrollerini ve diğer tüm oyuncu kadrosunuRasim öztekin eşi Esra Öztekin, Şoray Uzun, Elçin Şoray, Nihan Durukan ve eşi Necmi Yapıcı, Murat Aras, Ayşe Tolga, Aşkın Şenol, Zeki Yılmaz, Baran Karaoğlan, Aslı Pektaş'ın gerçekleştirdiğ karantina günlerine renk katmak için evden çekilen ilk dizi olan Ev Yapımı dizisi bu hafta 6. Bölümü ile seyirci karşına çıkacak.

Birol Güven'in yönettiği ve senaryosunu yazdığı Ev Yapımında bu akşam bizleri gizemli bir mail bekliyor. Öyle bir mail ki gülmekten yerlere yatacağız. bu mail tabiki senaryo ile ilgili fakat içerisinde öye bir ayrıntı var ki oyuncuları meraktan öldürüyor. Mail'de bir link geliyor herkese. Başta Rasim öztekin ve Necmi yapıcı  olmak üzere herkes bu linkin gizemine düşüyor. Linkin ayrıntılarında ise bu linki saat 19:45 de açınız yazıyor. Bunun virüs mü yoksa kendilerine hazırlanmış talihsiz bir sürpriz mi olduğundan haberdar olmaya çalışan Ev Yapımı ailesinin keyifli ve kahkaha dolu sahnelerine tanıklık edeceğiz. Ev Yapımı 6. Bölüm canlı izlemek için detaylar haberimizde. İyi Seyirler. . . 

30-04-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar