Ev Yapımı 13. Bölüm izle

Ev Yapımı 13. Bölüm izle
Ev Yapımı 13. Bölüm izle; TRT 1'den ekrana gelen Ev Yapımı dizisi 11 Haziran Perşembe akşamı saat 20:00'da izleyiciyle buluşuyor. Yeni bölümü izlemek için tüm detaylar.

Ev Yapımı 13. bölüm izle! TRT 1 ekranlarının büyük bir yenilikle ekrana gelmeye başlayan dizisi Ev Yapımı, 13. bölümüyle ekrana gelecek. 11 Haziran Perşembe akşamı ekrana gelecek yeni bölüm yine izleyicilere keyifli anlar yaşatacak. Made in Turkey (MinT) imzası taşıyan dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler nereden izleyebileceğini merak ediyor.

Ev Yapımı 13. bölüm izle

Ev Yapımı dizisi bu akşam saat 20:00'da 13. bölümüyle ekranda olacak. Yeni bölüm televizyonda yayınlanmasının hemen ardından internet üzerinden de yayınlanacak. Ayrıca trtizle.com adresindeki canlı yayın sayfasından eş zamanlı olarak bölümü izleyebilirsiniz. Bölümü yayınlandıktan sonra izlemek istiyorsanız yine trtizle.com adresindeki Ev Yapımı dizisine ait sayfadan yeni bölüme ulaşmak mümkün. Ev Yapımı dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü izlemek için hemen aşağda bulanan bağlantıdan izleyebilirsiniz. 

Ev Yapımı dizisi Covid-19 salgınının Türkiye'de de görülmeye başlandıktan hemen sonra ekrana gelmeye başladı. Yaratıcılığı Birol Güven'e ait olan Ev Yapımı dizisi, Türkiye'nin evden çekilen ilk dizisi olma özelliğini taşıyor. MinT imzasıyla TRT 1'den ekrana gelen Ev Yapımı dizisinin oyuncularının büyük bölümünü Seksenler dizisi oyuncuları oluşturuyor. Komedi türündeki Ev Yapımı dizisi her bölümüyle izleyicilerine kahkaha dolu anlar yaşatıyor. Türkiye'de normalleşme süreci başladı ve Seksenler dizisinin çekimlerinin de yakın zamanda başlaması bekleniyor. Böylece Ev Yapımı dizisi de final yapacak. Sevilen dizinin ne zaman final yapacağı şimdilik bilinmiyor ancak çekimler sona ermiş durumda. Birkaç bölüm sonra Ev Yapımı dizisi yeni bölümüyle son kez yayınlanacak ve yayın hayatının sonuna gelecek.

Ev Yapımı oyuncu kadrosu

Her Çarşamba akşamı TRT 1'den ekrana gelen Ev Yapımı dizisinin oyuncu kadrosunda; Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Ayşe Tolga, Şoray Uzun, Yasemin Conka, Berat Yenilmez, Begüm Öner, Ceyhun Fersoy, Nihan Yapıcı, Necmi Yapıcı, Faruk Sofuoğlu, Hacı Ali Konuk, Selvet Su Baş, Erdem Baş, Hakan Bulut, Deniz Oral, Eray Yasin Işık, Aslı Pektaş, Baran Karaoğlan, Zeki Yılmaz, Deniz Gök, Caner Karaüç, Bektaş Erdoğan gibi isimler yer alıyor. Ev Yapımı dizisinin yapımcılığını, senaristliğini ve yönetmenliğini Birol Güven üstleniyor.

11-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler