Ev Yapımı 9. Bölüm izle!

Ev Yapımı 9. Bölüm izle!
9. Bölümde karantina tavsiyelerine uyan Seksenler oyuncuları, evlerinde ilişki testi oyunu oynuyor, kahkahalar havada uçuşuyor. Diziseverler eğlenceli anlar için TRT1 ekranlarına.

Trt1 ekranlarında her Perşembe yayınlanan Ev Yapımı 9. Bölümüyle bu akşam ekranlara geliyor. 9. Bölümde karantina tavsiyelerine uyan Seksenler oyuncuları, evlerinde ilişki testi oyunu için ekran başına geçerler. Çiftlerin birbirlerine sorduğu ve ilginç cevaplarla oynayan oyun, diziseverler eğlenceli anlar yaşatacak. Metin Şentürk’ün, mahallede Ramazan davulcusu olduğu Ev Yapımı yine izleyicilerini kırıp geçiriyor. Şimdi detaylar

Ev Yapımı 9. Bölüm izle!

Her Perşembe akşamı evlerimize konuk olan Ev Yapımı dizisinin yapımcılığını Mint Yapım üstlenirken Birol Güven’in kaleme aldığı senaryoyu her oyuncu kendi evinde kendi imkânlarıyla çekiyor. Evlerin set yerine geçtiği Ev Yapımında çoğu Seksenler dizisinin oyuncuları seti evlerine taşıyarak sadece kendi imkânlarıyla kendilerinden istenen sahneleri çekiyor. Ev Yapımı 9. Son bölümde ünlü türkücü Metin Şentürk Ramazan davulcusu oluyor ve herkesi sahura kaldırıyor. Pastacı Sami karakterini çok özleyen Berat Yenilmez’in imdadına bakın kim yetişiyor? Evde sürekli telefonu çalan Rasim Öztekin bunalımı nasıl atlatacak. Bu ve diğer soruların cevapları 21 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.30’da Trt1 ekranlarında.

 

Yeni bölüm yeni oyunlar!

Ev Yapımı 9. Son bölümde; karantina tavsiyelerine uyan Seksenler oyuncuları, evlerinde ilişki testi oyunu için ekran başındaki yerlerini alır. Çiftlerin birbirlerine verdiği komik cevaplar ekran başındaki izleyiciyi kahkahaya boğarken oyuncuların keyifle oynadığı oyun, eğlenceli anlara sahne olur.

Kaliteli ekip, usta oyuncular

Seksenler senaristlerinden Murat Aras aynı zamanda tecrübeli bir yelken belgeselcisi. Sadece o mu? Ayşe Tolga, Aşkın Şenol, Zeki Yılmaz, Baran Karaoğlan, Aslı Pektaş gibi oyuncular kendi branşlarında çok başarılı işler yapıyor. Ortak özellikleri çok iyi içerikler üretiyor olmaları. Örneğin Nihan Durukan ile evli olan Necmi Yapıcı'nın oğlu Emre Yapıcı ödüllü bir kısa filmci. Hal böyle olunca tamamen kendi imkânlarıyla oyuncuların evlerinden çektiği Ev Yapımı büyük oranda izlenildi ve beğenildi. Canlitv platformu olarak diziye ve oyunculara başarılar diliyoruz.

Ev Yapımında son bölümde neler oldu?

Zeki için online kız isteme törenine katılan Rasim Öztekin, Zeki’nin müstakbel eşini internetten istemişti. Kızın ailesi iade-i ziyaret yapmak ister ancak karantina günlerinde bu nasıl mümkün olacak? Çare Rasim Öztekin ve eşini online iadeyi ziyaret etmektir. Bu arada Şoray Uzun çoktandır halledemediği büyük sorunu için Aydın Sarman’ı arar. Aydın Sarman namı diğer Susmuş, Seksenler dizisinin müziklerini yapmaktadır. Şoray Uzun’un Susmuş’a anlatacakları herkes için merak konusudur. Rasim Öztekin, karantina süresince çok sık telefonla konuştuğu için bunalım geçirir ve bir karar verir. Artık oyuncu arkadaşlarının telefonlarına çıkmayacaktır. Bakalım onu bu kararından kim vazgeçirecektir? Seksenler’de kuyumcu rolünde gördüğümüz Erdem Baş'ın eşi, eskrim öğrenmek için çalışmalara başlarken Komiser Rıza rolüyle hafızalara kazınan Onur Dilber ise Muğla’da balık tutarak vaktini geçirmektedir. Ünlü şarkıcı Metin Şentürk, mahallede Ramazan davulcusu olmaya karar vererek sokağa iner.

21-05-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler