Evden mi Kaçtı? Meltem Miraloğlu'ndan Bir Haftadır Haber Alınamıyor!

Evden mi Kaçtı? Meltem Miraloğlu'ndan Bir Haftadır Haber Alınamıyor!
80 yaşındaki ABD'li Patrick ile evlenen ve Küçük gelin olarak ünlenen oyuncu Meltem Miraloğlu'nun bir haftadır kayıp olduğu iddia ediliyor. Haberin detayları aşağıda!

Hayat Devam Ediyor adlı dizide oynadığı rolle bir anda tüm Türkiye tarafından tanınan oyuncu Meltem Miraloğlu'nun hayatı Amerika'ya yerleştikten sonra bir anda değişti. 32 yaşındaki oyuncu Amerika'ya yerleştikten sonra 80 yaşındaki Amerikalı Patrick ile evlenerek hem herkesi şaşırtmış hem de magazin gündemi ve sosyal medyada olay olmuştu. Ancak Meltem Miraloğlu şimdilerde başka bir konuyla gündemde ve oyuncuyla ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. olayı aktaran yazar ve şarkıcı Onur akay. Onur Akay'ın iddiasına göre Oyuncu Meltem Mirakoğlu 80 yaşındaki Amerikalı eşiyle birlikte yaşadığı evden "teyzeme gidiyorum" diyerek ayrıldı ve kendisinden bir haftadır haber alınamıyor. 

Meltem Miraloğlu Bir Haftadır Kayıp!

32 yaşındaki oyuncu Meltem Miraloğlu geçtiğimiz Ekim ayında Amerika'da Amerikalı 80 yaşındaki Patrick ile evlenerek bir anda olay olmuştu. Oyuncu bu evlilikten sonra 80 yaşındaki eşiyle birlikte yaşamaya başlamıştı. Ancak iddialara göre Miraloğlu geçtiğimiz günlerde eşine "Cgicago'daki teyzeme gideceğim" diyerek evden ayrıldı ve kendisinden bir daha haber alınamıyor. Oyuncunun eşine "teyzemin yanında burun ameliyatı yaptıracağım" dediği iddialar arasında. Ancak eşi Patrick'in Meltem Miraloğlu'na inanmadığı ve kendisinin evden ayrılmadan önce "Evlilik Sözleşmesi" imzalattığı iddialar arasında. Ayrıca iddialar, Patrick'in oyuncu Miraloğlu'na kendisini Chicago'ya götürmeyi teklif ettiğini ancak Meltem Miraloğlu'nun bunu kabul etmeyerek taksiyle evden ayrıldığı yönünde. Oyuncunun evden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamadığı ve Chicago'da teyzesi'nin olmadığı gelen haberler arasında. 80 yaşındaki Amerikalı ile evlenen ve Amerika'ya yerleşen oyuncunun nerede olduğu, Amerika'da mı yoksa Türkiye'de mi olduğu bilinmiyor. 

Miraloğlu Nerede?

Amerikalı 80 yaşındaki patrick ile evlenen ve iddialara göre Chicago'daki Teyzeme gidiyorum diyerek evden ayrılan oyuncu Meltem Miraloğlu'ndan bir haftadır haber alınamıyor. Oyuncu zaman zaman sosyal medyadan kendisiyle ilgili paylaşımlarda bulunuyor ve takipçilerini bilgilendiriyordu. Son paylaşımlarından birinde Amerikalı eşine arabayla yaptıkları bir yolculuk sırasında "beni seviyor musun" diye sorarken eşinin "kesinlikle" cevabı verdiği görülüyor. 

Meltem Miraloğlu Kimdir?

32 yaşındakioyuncu Meltem Miraloğlu 13 Ocak 1987 yılında Diyarbakır'da dünyaya gelmiştir. Küçüklüğünden beri oyunculuğa ilgi duyan Miraloğlu, Müjdat gezen Güzel sanatlar Akademisinde oyunculuk eğitimi almıştır. Daha sonra Hayat devam Ediyor adlı dizide rol alarak tüm Türkiye'nin sevgisini kazanmıştır. 

27-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar